Rap amb parmentier de piquillos i avellanes
Rap amb parmentier de piquillos i avellanes Una recepta festiva i irresitible Avui fem un plat ben festiu! Rap amb parmentier de [...]
Rap amb parmentier de piquillos i avellanes Una recepta festiva i irresitible Avui fem un plat ben festiu! Rap amb parmentier de [...]
Costelles de cabrit arrebossades Tot un clàssic Aquí teniu com fer ben fàcil una recepta de les de sempre. Costelles de cabrit arrebossades [...]
Seitons en vinagre amb pebrots rostits Sabor intens Avui tenim una torrada amb un sabor brutal! Seitons en vinagre amb pebrots rostits de [...]
Cruixents de peus de porc amb salsa de poma Genial per aquestes festes! Avui fem una d'aquelles receptes que podries menjar sense parar! [...]
Fàcil i irresistible Avui toca dolç, amb aquesta recepta de llet fregida de Mas Eusebi, acompanyada amb un licor un Level Caramel Liquor de Teichenné Liquors. [...]
Ous al plat amb sofregit de tomàquet eco d'Hortus Aprodiscae amb un cava Celler Vell Brut Reserva del Celler Vell.
Quiche de formatge fresc de cabra eco i carbassó Una recepta molt refinada Heu cuinat mai una quiche? És ben fàcil! La farem [...]
Galtes de vedella confitades en oli d'oliva amb ceps Una recepta tendra i gustosa Avui farem galtes de vedella confitades en oli d'oliva [...]
Bacallà a la mel Una combinació ben luxosa Si combinem sabors ens poden sortir plats del nivell d'aquest bacallà a la mel Mas [...]
Creps de farina de cigró amb pernil dolç i formatge Una recepta enrotllada que agradarà a tothom Avui tenim una recepta divertida que [...]
Coca de formatge de cabra amb ou ferrat i reducció de vi dolç Senzillesa i sabor Avui farem una coca de formatge de [...]
Recepta de carxofes confitades en oli d'oliva verge extra Salze del Celler Aibar, acompanyades amb un vi Erumir Blanc de Can Bonastre.
Trufes de coco ratllat i cafè Ideal per postres Acabem la setmana dolçament amb aquestes trufes de coco ratllat i cafè de Cafès [...]
Caragols a la gormanta Cargols amb estil Avui farem cargols V de Gust a la gormanta, acompanyats amb un Mussons Negre de Mussons Vins. Una recepta [...]
Pollastre amb olives negres i salsa harissa a l'estil Magreb Una recepta exòtica molt saborosa Avui fem tenim una recepta exòtica per llepar-se'n [...]
Recepta d'orelles de porc d'Embotits Caus amb patates al pebre vermell, acompanyades amb un Miscel·lània de Negres de Vinya Janine.
Besuc a la sidra Una manera ideal de cuinar el besuc Avui toca peix, sí, sí! Besuc a la sidra Arantast, queda de [...]
Blanqueta de vedella Una carn suau en un plat per sucar pa Ja podeu preparar una bona barra de pa per sucar en [...]
Bescuit de xocolata i poma Unes postres vistoses i irresistibles Avui tenim postres, i no unes qualsevols! Bescuit de xocolata de Bombons Blasi [...]
Risotto de carabassa i camagrocs amb vermut Un arròs amb sabor de tardor La recepta d'avui ens ha encandilat! Risotto de carabassa i [...]
Crema de carabassó amb cruixent dolç de garapinyat Una crema ideal per aquest hivern Estem segurs que repetireu aquesta recepta més d'un cop [...]
Suquet de cap i pota de vedella amb fesols de Santa Pau Un platàs per combatre el fred Ja ha arribat el fred [...]
Pollastre Pota Blava amb llagostins Un platàs ple de sabor Aquí tenim com fer un platàs! Pollastre Pota Blava del Consell Regulador IGP del [...]
Trinxat de la Cerdanya amb panxeta Una recepta amb essència de la Cerdanya La recepta d'avui té essència de la Cerdanya! Trinxat de [...]
Cremós de formatge de cabra i albergínia amb tapenade Un aperitiu divertit i saborós Avui cuinarem un fantàstic aperitiu! Cremós de formatge de [...]
Arròs amb bolets secs i xampinyons frescos Un plat d'arròs cremós i de temporada La recepta d'avui és ben cremosa! Arròs amb bolets [...]
Blat amb verdures, bacallà i all negre Un plat que té de tot i bo El plat que tenim a continuació és [...]
Un plat vegà i diferent Amb les verdures i hortalisses de Petit Plà, avui farem carbassó amb espàrrecs, flor de carbassó i amanida que podem [...]
Arròs mar i muntanya amb romesco Un plat estratosfèric Avui fem arròs mar i muntanya amb romesco de Mar-Tret! Una recepta que encandila [...]
Farcellets de pernil cuit amb botifarra crua i camagrocs Fàcil de fer i encara més de menjar Anoteu els ingredients i com [...]
Bacallà confitat en oli d'oliva verge extra amb melmelada de pebrot Una joia de plat Aquesta joia de plat és bacallà confitat en [...]
Tripa amb cap i pota a la catalana Un clàssic que mai no falla Avui tenim un d'aquests plats que ens encanten, dels [...]
Crema de torró Unes postres amb sabor nadalenc per tot l'any Ens apropem al Nadal i farem unes postres amb torró tou d'Alemany [...]
Salmó curat amb iogurt i poma Un aperitiu fresc i irresistible Aquí tenim com fer un genial aperitiu per sorprendre els vostres comensals! [...]
Filet de vedella amb escalopa de foie i salsa de cafè Un plat gourmet de 5 estrelles El plat que tenim aquí és [...]
Flam de Ratafia Postres per als adults més llaminers Aquí tenim com fer pas a pas unes postres fantàstiques per acabar qualsevol àpat! [...]
Tonyina amb sofregit de tomàquet Massa fàcil per estar tan bona Aquí tenim com fer una recepta facilíssima que està més que bona! [...]
Vedella especiada amb pebrots i arròs basmati Un platàs per emmarcar Aquí tenim com fer pas a pas una deliciosa vedella especiada amb [...]
Llenguado amb salsa de pebre verd Un plat de peix de restaurant Aquí tenim una fantàstica recepta de llenguado amb salsa de pebre [...]
Galtes de porc amb cargols Una combinació esplèndida que us farà sucar-hi pa Aquí teniu com fer una recepta de galtes de porc [...]
Recepta de taronges amb magrana, mel i oli d'oliva verge extra de varietat Sevillenca d'Olis Can Català.
Fusilli amb cansalda, formatge blau i mel Cremosa i irresistible Avui cuinarem una fantàstica recepta de fusilli amb cansalada, formatge blau de Sora [...]
Recepta de saltejat de bolets amb cigrons de l'Alta Segarra d'Hort del Silenci, acompanyats amb un vi Nara Criança de Can Bonastre.
Carpaccio de vedella de Ramaders Muntanya del Berguedà amb formatge eco d'ovella de Betara i oli d'oliva, amb un vi Tarambana negre de Jaume Giró i Giró.
Recepta de bacallà amb mel de Mel Muria i vinagre de poma d'Arantast, acompanyat d'un cava Extra Brut Reserva del Celler Vell.
Arròs amb marçots, pernil ibèric, costella i botifarra Una combinació salvatgement bona Ingredients per a la recepta 4 botifarres de vedella trossejades [...]
Greixonera de brossat Un pastís de s’altra banda des mar Ingredients per a la recepta 300 ml de llet 250 gr de [...]
Pop amb cloïsses i salsa romesco Una combinació idíl·lica Ingredients per a la recepta 1 tentacle de pop gros per persona Salsa [...]
Amanida tèbia de pollastre amb tòfona negra i oli doliva Color, sabor i luxe Ingredients per a la recepta 1 bosseta de [...]
Amanida de faves i pernil d'ànec. Un entrant luxós per començar bé Ingredients per a la recepta 600 g de faves pelades [...]
Recepta de canelons d'espàrrecs verds i pernil de Jabugo.
Recepta de sopa de peix amb llet fresca de Mas Eusebi, acompanyada d'un vi Vila·Closa Blanc del Celler La Botera.
Sorell a la brasa amb salsa de iogurt. Peix a la brasa amb un toc ideal Ingredients per a la recepta 1 [...]
Bacallà a la muselina d'all Una de les millors maneres de gaudir el bacallà Plat de bacallà que podeu comprar ja elaborat per [...]
Recepta de pollastre al chilindrón amb verdures, pernil i oli d'oliva Molí del Pau, acompanyat amb un vi negre Pas Curtei d'Alemany i Corrió.
Camembert amb fruits secs i melmelada d’albercoc Un mos de plaer Ingredients per a la recepta Formatge Camembert Fruits secs (al gust) [...]
Pastís de torró tou d'ametlla Per gaudir de torró durant tot l'any Ingredients per a la recepta Per a la base del [...]
Arròs del troç Arròs de traca i mocador Ingredients per a la recepta Arròs 1 ceba Tomàquet triturat Conill Botifarra Casa Fígols [...]
Risotto d'espàrrecs i formatge fresc de cabra. Un plat cremós irresistible Ingredients per a la recepta (4 persones) 200 g d'arròs arbori [...]
Calamarsons i llagostins amb sofregit de tomàquet eco A sucar pa amb sabor del mar Ingredients per a la recepta (4 persones) [...]
Suau i dolça Ingredients per a la recepta Escarola tallada 1 o 2 préssecs d'Ordal de Joan Massana Planas Un grapat de nous Un [...]
Crema d'espàrrecs suau amb oli de tòfona blanca Ideal per aperitiu, tan freda com calenta! Ingredients per a la recepta 1 llauna [...]
Amanida de pernil d'ànec i alvocat Amanida amb ingredients gourmet Ingredients per a la recepta 8 talls de pernil d'ànec de Carlit [...]
Cigrons saltats amb botifarra i cansalada Fàcil i per llepar-se'n els dits Ingredients per a la recepta 1 kg cigrons 1 botifarra [...]
Amanida amb préssec. fruits secs i formatge fresc. Un plat fresc i saludable Ingredients per a la recepta Mescla d’enciams 1 tomàquet [...]
Pastís de la Diada La millor manera de celebrar la Diada! En podeu trobar de tot tipus a les nostres pastisseries gourmet: Pastisseria [...]
Galtes de vedella sobre puré de poma Sabor, sabor i més sabor! Ingredients per a la recepta 2 galtes de vedella (sobre [...]
Gelat de plàtan amb xocolata a la pedra Per als més llèpols Ingredients per al gelat 4 plàtans madurs 400g de iogurt [...]
Torrada d'escalivada amb anguila fumada i paté d'olives Un aperitiu perfecte Ingredients per a la recepta (4 persones) Escalivada de Cal Valls [...]
Recepta de rotllos de pollastre amb pernil i formatge. Fàcil i divertida Ingredients per a la recepta 8 filets de pit de [...]
Amanida d'endívies, poma, formatge i salsa de mel i mostassa. Una amanida de campionat Ingredients per a la recepta 4 endívies 1 [...]
Un plat de 5 estrelles Ingredients per a la recepta 1 tros de vedella lligat per fer rostit (aprox. 1,5-2 kg) de Can Mabres [...]
Ràpida i molt saludable Ingredients per a la recepta 1 carbassó gran Tapenade d’Aixada Conserves 150 gr d'olives negres prèviament desossades ½ gra d'all [...]
Unes postres perfectes Ingredients per a la recepta Un motlle de 15 cm Per a la base: 100 g. de galetes tipus digestive 25 [...]
Un plat d´escàndol Ingredients per a la recepta (2 persones) Filet de porc de Cal Vivet 1 de got de cafè de Delsams (fort [...]
Un plat vegetarià sublim Recepta que podeu trobar ja elaborada de manera casolana per Cuinats Jotri. Ingredients per a la recepta (uns 12 canelons) 600 [...]
Una recepta elaborada que recompensa Ingredients per a la recepta 4 carré de 4 o 5 costelles de xai 1 cullerada gran de mel [...]
Nutritiu i deliciós Ingredients per a la recepta (4 comensals) 1 pebrot vermell 1 ceba 3 grans d'all 1 pot de tomàquet sofregit eco [...]
Una combinació atrevida i potent Ingredients per a la recepta 1 quilo de cargols de V de Gust 2 costelles de porc tallades a [...]
Un pastís francès deliciós Ingredients per a la recepta (4 persones) 2 préssecs d’Ordal grans de Cal Pau Jan 2 Ous L 80 g [...]
Genial per emportar a la feina o a la platja Ingredients per a la recepta 400 gr de cigrons cuits de l'Alta Segarra d'Hort [...]
Vedella gourmet Ingredients de la recepta 2 filets d'entrecot de vedella de Ramaders de Muntanya del Berguedà 200 gr. de foie gras ½ got [...]
Un sabor intens i afruitat Plat que podeu trobar ja elaborat per Mas El Guiu. Ingredients per a la recepta (4 persones) 4 cuixes [...]
Un plat completíssim Ingredients per a la recepta Podeu trobar els ingredients a l'agrobotiga d'Ebrecultius. 300 G Mongetes blanques 1 Ceba 1 Pastanaga 1 [...]
Una truita amb sabors nostres Ingredients per a la recepta Samfaina de Fruita Blanch 2 ous Oli d'oliva verge extra Sal Elaboració de [...]
Tradició al plat Ingredients per a la recepta Podeu trobar el trinxat ja elaborat a Carlit. 1 col d’hivern 1 kg de patates per [...]
Un plat refinat amb estrella Ingredients per a la recepta 1 llom de rap 6 escamarlans pelats 6 cullerades d'oli d'oliva verge extra Can [...]
Sabors que combinen a la perfecció Ingredients per a la recepta (4 persones) 800 g de costella de porc trossejada 370 g de préssecs [...]
Amanida que anima Ingredients per a la recepta 1/2 tassa de nou pecanera Enciams variats de Petit Plà 1 poma vermella 1/4 de tassa [...]
Sabor estiuenc Ingredients per a la recepta Una pit d'ànec 2 préssecs d'Ordal de Família Esteve Ràfols Cibulet Vinagre de riesling Sal Pebre [...]
Refrescar-se amb el sabor del Nadal Ingredients per a la recepta Una tableta de torró de Xixona de Torrons i Mel Alemany 400 ml [...]
Per a qualsevol ocasió Ingredients per a la recepta 1 pot d'escalivada Mar-Tret 1 làmina de pasta de full sense ingredients d'origen animal 50 [...]
Combinació esplèndida Ingredients per a la recepta 2 pits de pollastre 1 cabeça d’alls 1 mango madur 25 g de polpa d’olives negres Oli [...]
Saludable i colorida Ingredients per a la recepta 300 g de tallarins 1 carbassó 20 tomàquets xerry 4 tomàquets secs Salsa pesto ecològica d'Hortus Aprodiscae [...]
Refrescant, senzilla i boníssima Ingredients per a la recepta Una remolatxa cuita Varietat d'enciams al gust, jo he utilitzat brots tendres 150 g de [...]
Original i amb una sola mossegada Ingredients per a la recepta 800g de llet fresca de Mas Eusebi 75g de sucre 75g d’arròs ecològic [...]
Tan típic com deliciós Ingredients per la recepta 4 Botifarres crues de Casa Fígols 600 g Mongetes bullides Oli Sal Elaboració de la [...]
Refrescar-se molt dolçament Ingredients per a la recepta Per al gelat 250 ml. de llet 250 ml. de nata líquida per muntar 4 rovells [...]
Un mos natural de consistència suau i amb molt gust Ingredients per a la recepta (8 Bao Buns) 250 g de farina 10 g de [...]
Un combinat idíl·lic Ingredients per a la recepta 1 làmina de pasta de full 2 ous 150 grams de salmó fumat (aprox.) tapenade d'Aixada [...]
Un èxit assegurat Ingredients per a la recepta 1 ou 8 talls de pernil cuit extra de Casa Boix 4 talls de formatge Farina [...]
Per sucar més que pa! Ingredients per a la recepta 1,2 kg de llata de vedella de Ramaders de Muntanya del Berguedà 200 g [...]
Un còctel fresc i aromàtic Ingredients 5cl Gin L’Arbre de Teichenné Liquors 2cl Licor Flor de Saüc de Teichenné Liquors 1/2 llima espremuda Top de ginger [...]
Un èxit assegurat Ingredients per a la recepta 130 g de mel de bruc de Mel Muria 100 g de mantega sense sal 100 [...]
Per llepar-se´n els dits Ingredients per a la recepta 500 gr patates cuites 2 ous 20 gr formatge ratllat 20 gr formatge ratllat emmental [...]
Un sabor potent Ingredients per a la recepta (10 o més persones) 16 medallons de galtes de vedella de Can Mabres 1 quilo de [...]
Cruixent i cremós Ingredients per a la recepta Per a les verdures: Albergínia Mini carbassó Mini nap Fulles de bleda vermella Pastanaga baby Espàrrecs [...]
RECEPTES AMB PRODUCTES ECOLÒGICS Utilitzar productes ecològics és una manera d’obtenir aliments que utilitza les matèries primeres i les tècniques més naturals i sostenibles. S’evita [...]
Postres autèntiques Ingredients per a la recepta 4 préssecs d¡Ordal de Cal Pau Jan 50 g de sucre 1 l de vi dolç Garnatxa de Cellers [...]
Xocolata no només per postres Ingredients per a la recepta (4 persones) 1 conill de 1 kg aprox. a quarts 1 ceba mitjana 2 [...]
Una combinació de sabors extraordinària Ingredients per a la recepta (4 persones) 2 colls de xai de Pla d'Abella 200 g de formatge tendre [...]
Amanida amb proteïna saludable Ingredients per a la recepta 200 g de llenties cuites d'Hort del Silenci 200 g de cigrons cuits d'Hort del [...]
Sucareu pa i us llepareu els dits Ingredients per a la recepta (4 persones) 1 quilo de pollastre trossejat 1 cabeça d'all 200 ml [...]
Per combatre la calor Ingredients per a la recepta (4 persones) 403 g de pit de pollastre rostit 50 g de blat de moro [...]
Una recepta per emmarcar Ingredients per a la recepta 1 cuixa de xai marcada en quatre trossos de Can Mabres 4 o 5 branques [...]
Mar i terra amb un toc dolç excepcional Ingredients per a la recepta 500 g de gambes 1 bròquil 150 g de mel de [...]
Un bé de Déu Ingredients per a la recepta 300 g de seitó fresc 300 ml de vinagre de Garnatxa de Bernau Herbes 1 [...]
Fantàstics contrastos Ingredients per a la recepta Mandonguilles 1 kg de carn picada de res o be magra 1 patata petita 1 ceba petita [...]
Amb el sabor casolà de sempre Recepta que podeu trobar ja elaborada a Cal Vivet. Ingredients per a la recepta 600 grs de carn [...]
Sobretaula perfecta Ingredients per a la recepta (6-8 persones) 3 rovells d'ou 1 ou 100 g de sucre 1 l de llet 85 g [...]
Tradició per la revetlla Ingredients per a la recepta 1 kg caragols de V de Gust 100 gr xoriço 100 gr pernil serrà (daus) [...]
Lleuger i refrescant Ingredients per a la recepta Barreja d’enciams Cireres de Delizia 8 sardines Nous Formatge de cabra Sesam blanc torrat Vinagre de [...]
Terra i mar Tant les mongetes com el vi amb què maridarem els podeu trobar a la botiga online gourmona.com. Ingredients per a la [...]
Un platàs que us farà sucar pa! Ingredients per a la recepta 1 conill 1 pebrot verd 1 pebrot vermell 1 ceba mitjana 4 [...]
Una tapa com cal Ingredients per a la recepta (4 persones) 1/2 kg d'orella de porc de Embotits Caus 3 grans d'all Julivert picat [...]
Un luxe d´entrant Ingredients per a la recepta (4 comensals) 150 grams de formatge de cabra Mas de les Codines de La Formatgeria Laura [...]
Un plat amb sabor a estiu Ingredients per a la recepta Per a l’amanida: 180g de llentia cuita per persona de Cal Valls 2 [...]
Un plat elegant ple de sabor Ingredients per a la recepta (4 persones) 1 quilo d'escamarlans petits de Cepromar 1/2 quilo de tomàquet ratllat [...]
Un genial entrant per aquest estiu! Plat que podeu trobar ja elaborat per Mas El Guiu. Ingredients per a la recepta 200 grs. de [...]
Original, vistós i boníssim Podeu comprar el plat ja fet de manera casolana per Cuinats Jotri. Ingredients per a la recepta 1,5 kg de [...]
Un àpat sofisticat i deliciós Ingredients per a la recepta 300 grams d'arròs 200 grams de barreja de bolets del bosc al natural de [...]
Perfecció en la senzillesa Ingredients per a la recepta 2 cabdells de Petit Plà 1 mozzarella Salsa de pesto suau: 1 tasseta d'oli verge [...]
Ideal per acabar un àpat Ingredients per a la recepta 2 planxes de pasta de full 100 g de sucre 75 g d'ametlla en [...]
Una recepta que es fa sola Ingredients per a la recepta Una espatlleta de xai de Pla d'Abella 500 g de patates 1 ceba [...]
Un plat rodó que farem aquest estiu Ingredients per a la recepta 4 pits de Pollastre del Prat 250/300 grs de cigrons eco d'Hort [...]
Una recepta original amb un toc agredolç boníssim Ingredients per a la recepta (6-8 persones ) 1 canya de llom de porc (1kg aprox.) [...]
Un esmorzar o unes postres de traca Ingredients per a la recepta (4 persones) Per les creps 250 ml. llet sencera 2 ous M [...]
Sabor i molta patxoca Ingredients per a 4 persones 400 g de xampinyons 8 ous 150 g de pernil d'ànec de Carlit 4 cullerades [...]
Boníssima i saludable Ingredients per a la recepta Bulgur gruixut d'Eco-Salim, 1 got Aigua, 2 gots i mig Sal Tomàquet, 1 Ceba, 1 petita [...]
Els de sempre Els podeu comprar ja elaborats i casolans a Cal Vivet. Ingredients per a la recepta (10 persones) 30 Plaques de canelons [...]
Un plat que ens encanta Ingredients per a la recepta 4 lloms de bacallà 2 cebes 1 pebrot vermell petit 1/2 culleradeta de pebre [...]
Un recepta gourmet de categoria Ingredients per a la recepta 1 moniato 40 g de mantega 150 g de caldo de pollastre 500 g [...]
Unes postres suaus i dolces Ingredients per a la recepta 1 l. de llet fresca de Mas Eusebi 7 ous 200 gr. de sucre [...]
Un plat farcit de sabor Ingredients per a la recepta (2 persones) Llom de porc de Palou 1 poma d'Horta de Barbens 2 rodanxes [...]
Recepta de salmó al forn amb soja i sèsam caramel·litzat amb panela i suc de llimona d'Ordi Natura, acompanyat amb un vi Creveta Negre de La Botera.
Un entrant fresc ideal per al bon temps Ingredients per a la recepta 1/2 kg. de bacallà salat 2 tomàquets madurs 1 ceba tendra [...]
Per deixar el plat ben net Ingredients per a la recepta (4 persones) 1 rodanxa de tonyina d'un quilo aproximadament sense espines 400 grams [...]
Una recepta internacional per cuidar-se Ingredients per a la recepta (4 persones) 250 gr. cuscús eco d'Eco-salim 250 ml. brou de pollastre (o brou [...]
Una amanida refrescant amb aroma de mar Ingredients per a la recepta 150 g de mongetes blanques ja cuites 4 garoines fresques de Cepromar [...]
Una recepta molt senzilla amb un toc gourmet Ingredients per a la recepta 300 gr nius a l'ou de tagliatelle 200 ml nata per cuinar [...]
Tot un luxe de pastís Ingredients per a la recepta (4 persones) Per a la 'daquoise' d’avellanes i fajol: 220 g de clara d’ou [...]
Un plaer pels sentits Ingredients per a la recepta 1 conill de 1kg i mig aprox. Samfaina de Fruita Blanch 1 branquilló de canyella [...]
Color, sabor i èxit! Ingredients per a la recepta 200 grams de llom de bacallà dessalat 1 tomàquet Olivada d’olives negres La Gaeta Cibulet [...]
Sabor català! Ingredients per a la recepta (4 persones) Podeu trobar l'escalivada i el romesco ja elaborats a Mar-tret. Per a la massa [...]
El secret és a la salsa! Ingredients per a la recepta 1 pollastre tallat a trossos per rostir 2 llesques de pa torrat Un [...]
Un pastís original i molt saborós Ingredients (per un motlle de 22 cm) Per a la massa: 300 gr de farina 150 gr de [...]
Una recepta light, saludable i boníssima Ingredients per a la recepta Totes les verdures les podeu trobar ecològiques a Cal Valls. 100 grams [...]
Un arròs de traca i mocador Recepta del Pilar't Restaurant. Ingredients per a la recepta 1 sípia bruta 1 pebrot verd 1 ceba 2 [...]
Una recepta molt flamenca! Ingredients per la recepta 4 filets de vedella fins 4 talls de pernil cuit extra trufat de Casa Boix 80 g [...]
Unes postres d´escàndol Ingredients per a la recepta 350 gr de formatge fresc de Cal Vicens 350 gr de mató de Cal Vicens 3 taronges de MaMi [...]
Un plat de sabors intensos per al teu paladar Ingredients per a la recepta Un costellam de xai Tres branquetes de romaní Tres tomàquets [...]
Agradarà a tots els de la casa Ingredients per a la recepta (4 persones) 4 llonzes de porc de Palou Patates 250 g. de [...]
Un plat molt familiar Ingredients per a la recepta Xistorra - 150 grams de Leo Boeck Salsitxes - del gust que vulguis, dues o [...]
Massa fàcil per ser tan bo Ingredients per a la recepta 4 botifarres crues de Casa Fígols 600 g fesols bullits d'Hort del Silenci Oli [...]
Deixa´t sorprendre per la xocolata Ingredients per a la recepta 1 conill d'1,5 kg aproximadament 40 g de xocolata a la pedra CREO (unes 2 [...]
Un plat deliciós que també es pot menjar fred Ingredients per a la recepta (4 persones) 2 cuixes de xai de llet (darrere) de Can [...]
Unes postres estupendes Ingredients per a la recepta 1 placa de pasta de full 2 peres conferència 100 gr. formatge tendre de cabra eco [...]
Saborós i saludable Ingredients per a la recepta Crema de carbassa ecològica HORTUS aprodiscae 1 nou de mantega 1 cullerada de sucre Formatge ratllat [...]
Un plat que encandila Ingredients per a la recepta (4 persones) 600-700 grams de filet de vedella ecològica del Pedraforca 3 cebes mitjanes tallades [...]
Un àpat ben fàcil per que us farà netejar el plat! Ingredients per a la recepta 4 filets de tonyina o 600 g de [...]
Un deliciós i completíssim plat Ingredients per a la recepta (4 persones) 350 grams de bolets d'Urdet 4 alls tendres 4 ous 600 grams [...]
La mona de sempre Podeu trobar-ne de tot tipus a Especialitats Cobo, Pastisseria Sant Jaume i Forn Franquesa. Ingredients per a la recepta 300 g de pasta de [...]
Una delicadesa que us heu de permetre Ingredients per a la recepta 12 talls de salmó fumat 300 g de formatge fresc de Làctics [...]
La mar de bo! Ingredients per a la recepta 1 pot de cigrons menuts de 400/500 g d'Hort del Silenci 2 llaunes de calamarcets [...]
Un sabor dolç i diferent Ingredients per a la recepta 2 filets de porc de Cal Vivet ¼ tassa de salsa de soja ¼ [...]
Farcida de sabor i qualitat Recepta que podeu trobar ja elaborada per Cuinats Jotri. Ingredients per a la recepta Ingredients per a les Albergínies: [...]
Fàcil i per llepar-se els dits Ingredients per a la recepta (4 persones) Podeu trobar tant els ingredients com el maridatge a Ebrecultius. 500 [...]
Unes postres d´escàndol Ingredients per a la recepta Bescuit 100 g de xocolata negra 40 g de mantequilla 35 g de farina d'arròs 35 g [...]
Una delícia enrotllada Ingredients per a la recepta 200 g de carpaccio de vedella Ruca Oli d'oliva verge extra Montebrione de la Cooperativa Agrícola Montbrió [...]
Per deixar bocabadat a tothom! Ingredients per a la recepta 500 g cireres sense pinyol de Delizia Sucre, 300 g Farina Comuna, 250 g [...]
Un plat que us sortirà rodó Ingredients per a la recepta 1 pollastre de pagès de 2 quilos de Ramaders de Muntanya del Berguedà [...]
Una combinació que heu de tastar Ingredients per a la recepta 2 ous Oli per fregir Sal Mel de Mas Buret Pa per sucar [...]
Sabor de tardor Plat que podeu comprar ja elaborat per Mas el Guiu. Ingredients per a la recepta 80 g d'espirals de colors seques [...]
Unes postres de campionat Ingredients per a la recepta 125 gr de quefir de Nadolç 180 gr de farina de civada (avena mòlta) 5 [...]
Alta cuina a casa teva! Ingredients per a la recepta Per a la caldereta de cabrit: 1'8 kg. de cabrit a trossos mitjans, amb [...]
Un toc suau i especial Ingredients per a la recepta 4 truites de riu 4 cullerades oli d'oliva verge extra de Fruit-i-Med 1 cullerada vinagre d'estragó [...]
Bacallà a la portuguesa Ingredients per a la recepta 4 lloms de bacallà de Pairó Fish 4 patates grans 3 cebes grans 1 got [...]
Un deliciós plat per cuidar-se També es pot trobar ja preparat per Eco-Salim. Ingredients per a la recepta 25 g d'alga wakame d'Eco-Salim 100 g [...]
La Cerdanya més mexicana! Ingredients per a la recepta 300 gr de trinxat de Carlit 6 unitats de “torta” de blat de moro 200 [...]
Sabor, color i innovació Ingredients per a la recepta (4 persones) 2 lloms de xai de Pla d'Abella fons de xai: els ossos i [...]
Un aperitiu que ho té tot Ingredients per a la recepta Panets de llavors (o altres panets al gust) Formatge curat d'ovella de Betara olives [...]
Una amanida fresca, senzilla i diferent Ingredients per a la recepta 2 taronges de MaMi Taronges ¼ de formatge fresc de Làctics Ubach 1-2 [...]
Tradicional i econòmica Ingredients per a la recepta (4 persones) 800 grs de cigrons cuits eco d'Hort del Silenci 1 ceba grossa 4 tomàquets [...]
Un plat de fàbula Recepta que podeu trobar ja elaborada per Cal Vivet. Ingredients per a la recepta 1 cuixa de xai (amb os) [...]
Tot un plaer amb el toc suau de l´oli Ingredients per a la recepta (3 comensals) Per al pa de pessic de pastanaga: 200 [...]
Clàssicament irresistibles Podeu comprar les croquetes ja elaborades a Gourmona.com Ingredients per a la recepta (per unes 25 unitats) Per a la pasta: 40 g [...]
Una deliciosa recepta ecològica Ingredients per a la recepta (4 persones) 4 filets de vedella ecològica del Pedraforca Oli d'oliva extra verge Sal [...]
Un sabor que us deixarà bocabadats Ingredients per a la recepta 4 escamarlans de Cepromar Un grapat de cloïsses i musclos (8 i 4, [...]
Mossos de plaer Ingredients per a la recepta 1 formatge fresc de cabra ecològic Mas El Garet 1 ou Pa ratllat Oli d'oliva Melmelada [...]
Per quedar com xefs de primera Ingredients per a la recepta 4 lloms de salmó 2 cullerades de mel Alemany 1879 1 llimona en [...]
Una hamburguesa de traca i mocador Ingredients per a la recepta (per a 8 hamburgueses) L'hamburguesa de vedella d'Embotits Leo Boeck és perfecta si no es [...]
Unes postres delicadament irresistibles Ingredients per a la recepta 200 g de xocolata negra al 70% de Bombons Blasi 160 g de mantega i [...]
Una combinació potent i atrevida Ingredients per la recepta (10 persones) 10 Peus de porc de Porc de Palou 3 Kg. Cargols de V [...]
Un plat completíssim Ingredients per a la recepta 8 lloms gruixuts de bacallà al punt de sal de Pairó Fish 3 grans d’all 100 [...]
Un plaer que t´has de permetre Ingredients per a la recepta 200g de Xocolata CREO 60g de sucre 30g de mantega 4 d'ous 100g de [...]
Una sopa ben contundent Ingredients per a la recepta 1/2 kg de mongetes negres de Cal Valls 1 cap d'alls 1 ceba gran picada [...]
Casolanes i amb un toc original Ingredients per a la recepta (2 persones) 100 g de carn de vedella picada 100 g de carn [...]
Sabor cruixent Ingredients per a la recepta (4 persones) 120 grs. formatge parmesà ratllat 4 talls pernil ibèric tallat a tires Enciam variat [...]
Senzillament espectacular Ingredients per a la recepta 1 filet de vedella gran de Can Mabres 15- 20 ametlles torrades 1/2 litre de nata líquida [...]
Un sabor que us deixarà empanats! Ingredients per a la recepta 2 plaques de pasta de full rectangulars 2 botifarrons de ceba de Can Turret [...]
Una recepta per quedar més que bé Ingredients per a la recepta 4 ous 1 tòfona negra fresca (d'estiu o d'hivern) de Noir et [...]
Una autèntica truitassa Ingredients per a la recepta (4 persones) 8 ous 200g de moixernons de Bernau 1 all tendre Oli d'oliva Sal [...]
D´Itàlia a la teva taula Ingredients per a la recepta Podeu posar fins a 500 g de tallarines 1 pastanaga 1 ceba 1 branca d’api [...]
Un arròs salvatgement bo Ingredients per a la recepta 200 gr. d'arròs Carnaroli 300 gr. de carn de cabra hispànica (cuixa o espatlla desossada, [...]
Un toc subtil que desperta el sabor Ingredients per a la recepta (3 persones) 6 cuixes de pollastre de Ramaders de Muntanya del Berguedà [...]
Postres típiques d´aquesta zona privilegiada Ja les podeu comprar a Menjablanc de Reus, llestes amb 5 minuts! Ingredients per a la recepta 200 gr [...]
Una fusió de sabors única Ingredients per a la recepta (4 persones) 500 g de fesols d'Hort del Silenci 250 g de carn de perol [...]
Mar i muntanya formen un sabor exquisit Plat que podeu comprar ja elaborat per Cuinats Jotri, a punt per escalfar i menjar! Ingredients per a [...]
Un fregit clàssic i deliciós Ingredients per a la recepta 2 albergínies (si són blanques millor, són menys amargues) Oli d'oliva verge extra Mel [...]
Una delícia del mar Ingredients per a la recepta (4 persones) Podeu comprar el pesto ja elaborat per HORTUS APRODISCAe 1 filet de peix [...]
Unes postres dolces, senzilles i boníssimes Ingredients (4 persones) 4 peres 200 ml de suc de llimona 500 ml d'aigua 75 g de sucre [...]
Un plat de categoria Ingredients per a la recepta 4 boletus de Cap d'Urdet 30 g de boletus deshidratats de Cap d'Urdet 5 g tòfona negra de [...]
Dolces i cruixents! Ingredients de la recepta (2 persones) 8 aletes de pollastre "pota blava" del Consell Regulador IGP del Prat 2 cullerades soperes de [...]
Fàcil i sorprenent Ingredients per a la recepta 2kg de tomàquet petit confitat (sota teniu com elaborar-lo) 2 kg de tomàquet madur Un raig [...]
Les patates així, encara més irresistibles Recepta que podeu trobar ja elaborada artesanalment per Carlit. Ingredients per a la recepta 2 patates bullides (poden [...]
Típica d´aquesta zona valenciana Ingredients per a la recepta ½ kg d'espinacs nets i tallats de Cal Valls 400 g de bacallà dessalat i [...]
Un platàs ple de sabor Ingredients per a la recepta Un bon tros de jarret de vedella de Ramaders de Muntanya del Berguedà Bolets [...]
Una recepta vegana que fa venir gana Ingredients per la recepta Podeu trobar els ingredients a VIDA MEVA 400 g de cuscús 400 ml [...]
Una amanida explosiva Ingredients per a la recepta 250 gr de llenties cuites Ceba tendra Tomàquet d’amanir Pebrot verd Pebrot vermell Pastanaga Sal Oli [...]
Un deliciós i completíssim plat Ingredients per a la recepta (2 persones) 100 g de botifarra de perol de la Xarcuteria Pagès 2 tasses petites [...]
Un pastís amb molt amor En podeu trobar ja fets i de tot tipus a Pastisseria Cobo, Pastisseria Sant Jaume i Forn Franquesa. Ingredients per a un pastís Per [...]
Massa fàcil per ser tan bona Ingredients per a la recepta 1kg. de carn de Vedella Ecològica del Pedraforca 5 l. de llet fresca [...]
Sabor i originalitat Ingredients per a la recepta 4 porros 500g de bacallà de Pairó Fish 250 cl oli oliva 4 grans d'all Melmelada [...]
Un plat gourmet que ja és tot un clàssic El podeu trobar ja elaborat per Cal Vivet. Ingredients per a la recepta 4 [...]
Unes postres superbes Ingredients per a la recepta 2 clares d'ou 4 rovells 100 grams de sucre 400 grams de formatge crema 1 paquet [...]
Una fantàstica amanida que no us deixarà indiferents Ingredients per a la recepta 200 grams de mesclum o bouquet d'amanida 160 grams de formatge tendre [...]
Vegana i exquisida Ingredients per a la recepta (1 persona) 1 got de blat sarraí 1 pastanaga 1 alvocat Suc d'1 llimona [...]
Un aperitiu de luxe Ingredients per a la recepta Per a la sopa de cigrons: 50 g de cigrons d'Hort del Silenci 200 g [...]
No pararàs de menjar-ne! Ingredients per a la recepta (6 comensals) 500 grams de farina de blat 250 ml d'aigua tèbia 20 grams de [...]