
Nyoquis amb bolets, ou i oli de tòfona
Un deliciós i completíssim plat
Ingredients per a la recepta (4 persones)
- 350 grams de bolets d’ how long neurontin to work for pain Urdet
- 4 alls tendres
- 4 ous
- 600 grams (aprox.) de nyoquis de patata
- Formatge parmesà al gust
- Pebre negre acabat de moldre
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
- Oli de tòfona d’ http://mooiparijs.nl/13em61t20i13.knotbreaker Urdet
Elaboració de la recepta
- Neteja bé els bolets i trosseja’ls, pela els alls tendres i talla’ls a rodanxes, no molt petites. Posa una paella a escalfar amb una mica d’oli d’oliva verge extra i salteja els bolets amb els alls tendres, salpebrant al gust, fins que estiguin al teu gust.
- Mentre es fan els bolets fes també els ous, si vols ous durs ja saps que has de posar-los en aigua bullint i deixar-los coure uns 8-10 minuts, si vols ous mollet deixa’ls 5 minuts i els ous escalfats o ous poché ja saps que pots fer-los al microones, amb film transparent o de forma tradicional, en una olla amb aigua bullint.
- Posa una olla amb abundant aigua salada a escalfar i quan estigui bullint aboca els nyoquis amb cura que no esquitxi per no cremar-te. En un minut aproximadament els nyoquis començaran a surar, ves retirant amb una escumadora, ben escorreguts. Amaneix amb un fil d’oli d’oliva i mou perquè s’impregnin.
- Aboca els nyoquis a la paella amb els bolets i barreja bé. Talla uns resquills de formatge parmesà.
- Serveix els nyoquis amb bolets i alls tendres, col·loca a sobre l’ou amb una mica de sal i acaba amanint tot el plat amb unes gotes d’oli de tòfona. Bon profit!
Maridatge
Podem acompanyar amb un vi Xarel·lo Jove de http://wisdomspot.org/tag/medina Vinya Janine, un vi blanc de color pàl·lid, amb reflexos verdosos. Gust fresc, recordant una barreja de fruites blanques, fins i tot pinya. Vi potent, amb estructura, sec, però alhora llaminer i agradable. Postgust llarg i harmoniós, característic del xarel.lo, combina les aromes de la varietat amb la frescor que envolta el paladar.
Vi Jove Xarel·lo de Vinya Janine
Font: Gastronomía & Cía
Si ets Carei productor, botiga o restaurant i et vols anunciar al Gourmet Català, clica aquí!