Les hamburgueses no sempre són menjar ràpid, també poden ser obres d´art com aquesta
Les hamburgueses de STYLE BURGER són perfectes per un dia que no vulguis cuinar.
Ingredients per a la recepta
- Carn de Vedella Ecològica del Pedraforca
- All
- Ous
- Julivert
- Mostassa
- Sal
- Pebre negre
- Formatge Brie
- Enciam
- Confitura de ceba i ceps de Cal Senzill
Si voleu fer vosaltres la confitura (sense ceps): 2 kg. de cebes, 100 gr. de de mantega. 75 gr. de sucre, 1,5 dl. de Pedro Ximénez,. 0,5 dl. de vinagre de xerès, sal i pebre.
Elaboració de la recepta
- Disposa la carn picada en un bol i afegeix-li l’all picat, els dos ous, el julivert picat, la mostassa, una mica de sal i pebre negre.
- Barreja molt bé tot, fins aconseguir una massa consistent i homogènia.
- Tapa el bol amb film transparent i reserva a la nevera durant un parell d’hores.
- Transcorregut el temps de repòs, forma les hamburgueses amb les mans i cuina en una planxa o paella antiadherent amb unes gotes d’oli d’oliva, procurant que quedin ben daurades per les dues cares i sucoses al seu interior.
- Obre els panets per la meitat i muntem les hamburgueses amb la carn, unes fulles d’enciam, el formatge prèviament passat per la planxa i una mica de confitura de ceba.
Per fer la confitura de ceba:
- Pela les cebes, renta bé sota l’aixeta i talla-les en una juliana molt fina.
- Fon la mantega en una cassola a foc suau. Una cop s’hagi fos, afegeix les cebes i una mica de sal per cuinar a foc fluix durant mitja hora.
- Transcorregut aquest temps, incorpora el sucre, una mica més de sal i un polsim de pebre negre acabat de moldre.
- Seguidament afegirem el vinagre i el Pedro Ximénez. Barregem i continuem cuinant durant altres 30 minuts, o fins que el líquid s’hagi evaporat per complet i la ceba quedi caramel·litzada.
Recepta extreta d’aquí
Podeu tastar una hamburguesa d’aquest estil i moltes altres a Style Burger.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!