recepta-gourmet-xai-brasa-escalivada

Un plat per posar-nos les botes

 

Ingredients per a la recepta

  • Costelles i mitjanes de xai de Pla d’Abella
  • 1 c / s de mantega de porc ibèric
  • 2 alls picats
  • Farigola, romaní i orenga seca
  • Sal
  • Escalivada de Mar-Tret

 

Elaboració de la recepta

  1. Posar la mantega en un recipient i al microones uns 15-20″.
  2. Afegim els alls picadets i les aromàtiques seques, una mica de sal, es barreja molt bé i amb un pinzell s’empastifen les dues cares de la carn.
  3. Deixar reposar a la nevera.
  4. Només queda cuinar a la brasa (o a la planxa) i gaudir del sabor.
  5. Acompanyar amb escalivada. També la podeu fer vosaltres seguint aquesta recepta.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Selecció Garnatxa Borruda d’Altavins, un vi negre elaborat a partir d’una curosa selecció de Garnatxa Borruda 100% de les nostres finques més preuades. En nas mostra aromes profundes de violetes i fruites vermelles madures i notes de regalèssia. Final sedós i ben llarg.

 

Recepta extreta de: https://blogdecuina.blogspot.com/2010/06/cordero-la-brasa-con-mas-sabor.html?m=1