Un plat per posar-nos les botes
Si vols tastar les millors carns a la brasa, no dubtis a anar al Restaurant Olimpo!
Ingredients per a la recepta
- Costelles i mitjanes de xai
- 1 c / s de mantega de porc ibèric
- 2 alls picats
- Farigola, romaní i orenga seca
- Sal
- Escalivada
Elaboració de la recepta
- Posar la mantega en un recipient i al microones uns 15-20″.
- Afegim els alls picadets i les aromàtiques seques, una mica de sal, es barreja molt bé i amb un pinzell s’empastifen les dues cares de la carn.
- Deixar reposar a la nevera.
- Només queda cuinar a la brasa (o a la planxa) i gaudir del sabor.
- Acompanyar amb escalivada. També la podeu fer vosaltres seguint aquesta recepta.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Selecció Garnatxa Borruda d’Altavins, un vi negre elaborat a partir d’una curosa selecció de Garnatxa Borruda 100% de les nostres finques més preuades. En nas mostra aromes profundes de violetes i fruites vermelles madures i notes de regalèssia. Final sedós i ben llarg.
Recepta extreta de: https://blogdecuina.blogspot.com/2010/06/cordero-la-brasa-con-mas-sabor.html?m=1
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!