L’aigua de València és una de les begudes que, en cas de passar-te amb ella, recordaràs més al llarg de la teva vida. I sé, això és una advertència.
Ingredients necessaris
- Suc de taronja natural Mami Taronges
- 1 ampolla de cava Jaume Giró i Giró
- Vodka Teichenné
- Ginebra Teichenné
- Sucre
Ens hi posem: recepta de aigua de València:
- Fem suc de taronja: Per començar a preparar l’aigua de València, cal agafar unes quantes taronges i fer una de les coses que fan més mandra del món: fer un suc de taronja.
- Posem els licors a un recipient: Un cop el tinguis fet, el deixes a la nevera i agafes un recipient ben maco on posaràs aquesta beguda tan bona que avui t’ensenya a fer El Gourmet Català. Allà ja hi pots incorporar el vodka, la ginebra, i el cava. Quant de cada? Continua llegint!
- Calculem bé les parts: És evident que variarà de les dimensions de la gerra, així que ho comptarem en parts: dues parts de suc per dues parts de cava, més una part de vodka i una part de ginebra. Per tant, si en vols fer el doble, doncs quatre/quatre + dues/dues. No cal ser cap geni de les matemàtiques, aquí!
- Afegim Cointreau (Si volem): Per cert, si vols que tingui molt de gust de taronja, pots afegir-hi un raig de Cointreau. Total, ja no ve d’aquí!
- Afegim la barreja al suc de taronja: De mica en mica i remenant. Alerta perquè hi tens un cava a dins, si ho poses massa ràpid, igual et mullaràs les pestanyes.
- Afegim el sucre: Una mica al gust i sobretot amb compte, ja que si et passes, d’endemà al matí t’explicarà quatre coses i per acabar…
- Deixem refredar: Posa-hi gel, i gaudeix d’aquesta beguda tan bona i refrescant.
L’aigua de València és una beguda menys coneguda que a sangria, però que com pots comprovar, són cosines germanes. Esperem que la gaudeixis!
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!