Després del seu pas per diversos projectes d’alta cuina, entre ells, El Celler de Can Roca, Sergi Arola o Arzak, el cuiner Ferran Cerro va decidir tornar a Reus, la seva ciutat natal, per obrir un restaurant d’autor amb personalitat pròpia.
La filosofia del xef reusenc és proveir-se de productes de la zona i aportar-los el seu toc de creativitat. Des d’arrossos elaborats amb peixos de la costa tarragonina fins a verdures dels horts propers, amb una elaboració acurada i amb els temps precisos de cocció.
El resultat és que en 5 anys s’ha convertit en un establiment gastronòmic de referència a la ciutat, ja que combina un excel·lent equilibri entre la cuina de mercat i la d’autor.
Bona mostra n’és la seva carta amb propostes que van des de vieires en ceviche amb llet de tigre de blat de moro fins al llangardaix ibèric de porc tallat en carpaccio per a brotxeta a la brasa, lacat, compota de poma i cous-cous de verdura i cornes, però també plats d’elaboració més senzilla, però no menys exquisits com el lluç a la romana, pebrot vermell, olives mortes d’Aragó i taronja. A més de la carta, cada dia ofereix 3 opcions de menú diari.
Ofereix una extensa i selecta carta de vins negres i blancs de DO Priorat, Terra Alta, Montsant, Penedès, Ribeiro, Castilla i Navarra, entre altres i Caves i Champagnes.
L’èxit del restaurant, que inicialment era petit, va fer que es traslladés a la plaça del Castell, al centre de Reus, en un local més ampli i elegant.