Donada la càlida acollida i l’èxit que ha tingut com a botiga al Born, el sabor genuí de la Focacceria toscana s’expandeix per Barcelona fins a arribar al vibrant i bohemi barri de Gràcia, on Paninaro acaba d’obrir un espai ideal per aquells que busquen delectar els seus paladars amb els millors productes italians, en un format fàcil i desenfadat.
A Paninaro regna la iconica Schiacciata, un deliciós entrepà de Focaccia (una massa casolana, fina i cruixent per fora i esponjosa per dins), que se serveix farcida dels millors formatges i embotits italians, destacant la Santo Mauro amb mortadel·la, burrata i pesto de pistatxo, la Santa Rosalía amb parmigiana d’albergínia, pesto i alfàbrega, i la Santa Maria amb porxeta, patata rostida, escarmosa affumicata i salsa de mostassa. Així mateix, cal no oblidar els dolci com el Brioche San Pietro de Nutella i avellanes, i el Cannoli San Genaro farcit de pistatxo.
Amb un local dotat de moltíssima personalitat, Paninaro ofereix un espai molt acollidor, amb una estètica cuidada i moderna, ideal per degustar les seves estupendes Focaccies acompanyades d´un got de vi Toscano. A més, permet menjar també a la seva botiga del Born, o gaudir de l’opció de take away i delivery, cosa que facilita assaborir els seus productes a casa o a l’oficina de manera ràpida i còmoda.
Darrere del projecte Paninaro es troba l’equip del restaurant Bronzo – Bar eCucina, el compromís de la qual amb l’excel·lència gastronòmica i la qualitat dels productes ha quedat demostrat al llarg dels seus més de set anys de recorregut, oferint la cuina i l’ambient dels autèntics bacari venecians a Barcelona.