A la costa Daurada catalana, a Salou, s’hi troba un hotel de quatre estrelles a peu de mar, còmode i agradable, amb una gastronomia mediterrània especialitzada en arrossos. L’Hotel Blaumar, obert des de 1987, va fer una reforma integral fa tres anys, destinada a posar de relleu la seva vocació mediterrània: gaudir de la vida, dels petits i grans plaers, d’uns dies de vacances en parella, en família o amb amics a les seves habitacions espaioses.
A més, disposa d’una àmplia oferta gastronòmica amb el millor producte de proximitat, seleccionat amb cura. Així, l’Arena Tapas Restaurant es presenta com el lloc ideal pels que prefereixen gaudir d’una àmplia terrassa-jardí amb unes vistes privilegiades al passeig marítim i al mar, en un ambient informal i desenfadat. Ofereix tapes i racions, amb tocs personals i amb productes de l’hort frescs de temporada, arrossos mariners i una llotja que fa goig.
D’altra banda, el Restaurant Bufet de l’hotel serveix a diari una cuina mediterrània i internacional. Podràs gaudir tant d’un complet i variat esmorzar a base d’ous, embotits, làctics, cereals, fruites, etc, com de dinars i sopars amb productes de qualitat, locals i de temporada, pastisseria casolana i un ampli celler on escollir.
Per un àpat més informal, el Pool Bar, el bar de la piscina, és perfecte per refrescar-se i relaxar-se mentre es pren el sol a la terrassa solàrium. Al migdia pots gaudir d’un còmode i informal dinar en banyador a la terrassa de la piscina amb un suggerent menú. Alguns dies a la setmana podreu també gaudir en família a la piscina amb l’animació de la festa dels inflables.