Benvinguts/des gourmets, l’estiu és a tocar i comencem ja amb alguns plats estiuencs per a adaptar el vostre estòmac a les altes temperatures, com l’amanida d’arròs.

amanida-arros

L’amanida de l’estiu

Ingredients per a l’amanida d’arròs

  • Arròs bomba de Lo Nostre Arròs
  • Tomàquet
  • Ceba
  • Pebrot vermell
  • Enciam
  • Tonyina en oli d’oliva
  • Tàperes
  • Blat de moro
  • Cues de gamba pelades
  • Oli d’oliva verge extra
  • Vinagre de Mòdena
  • Sal

Elaboració de la recepta

  1. Bullim l’arròs amb aigua, un parell de grans d’all i una mica de sal.
  2. Mentre bull l’arròs tallem ben petits el pebrot, la ceba, l’enciam en juliana molt primeta i barregem amb la resta d’ingredients.
  3. Quan tinguem l’arròs bullit,el refredem i ho barrejem tot.
  4. Presentem el plat al nostre gust i el servim ben fresquet.

El maridatge per a l’amanida d’arròs

Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Marisma, una cervesa d’arròs artesana d’entrada agradable i refrescant, suau i dolça, amb una bombolla fina. Pas en boca lleuger amb el record del safrà. Final de boca lleuger per la poca presència de llúpols naturals en flor.

cervesa-marisma

Recepta extreta de: https://www.elgourmetcatala.cat/arros-de-verdures/