Amanida fresca i deliciosa per aquest estiu
Ingredients per a la recepta
- 2 o 3 patates mitjanes cuites amb pell d’Hort del Xavi
- 2 tomàquets de branca grossos, forts i madurs d’Hort del Xavi
- 2 o 3 culleradetes de maionesa de pot o feta vostra
- Un grapadet de tàperes
- 2 o 3 cogombrets en vinagre
- Vinagre de Mòdena
- Oli d’oliva verge extra Premium Spelunca d’Agrària Espluguenca
- Sal
Elaboració de la recepta
- Coem les patates al microones, al forn o bullides, quan estiguin una mica fredes les pelem i deixem refredar del tot.
- Pelem els tomàquets i els tallem a rodanxes.
- Tallem les patates a llesquetes.
- Els cogombres els tallem finets.
- Fem l’amanida formant una flor amb les rodanxes de tomàquet. posant unes patates per sota dels tomàquets i omplin el plat amb les llesquetes de patates untadas amb la maionesa, escampem les tàperes i els cogombres a rodanxetes, amanim amb una mica se sal, unes gotes de vinagre i un rajolí de d’oli d’oliva.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Brut Nature Reserva de Celler Vell, un cava ampli, fresc i sec, amb perfecte equilibri per a l’equació perfecta: cos i lleugeresa.
Recepta extreta de: https://llevatfarinasucre.com/2014/08/24/amanida-de-patata-amb-maionesatomaquet-i-avinagrats/
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!