amanida-fruites

Fàcil, fresca i saludable!

 

Ingredients per a la recepta

  • Amanida variada (enciam iceberg, enciam fulla de roure, canonges…)
  • 2 kiwis
  • 1 poma
  • 1 plàtan
  • 6 maduixes
  • 1 llimona
  • 1 mango
  • Vinagreta de mel del Rebost del Maresme

 

Elaboració

  1. Disposar els enciams al plat o font.
  2. Pelar les fruites i tallar a daus.
  3. Ruixar la poma amb la llimona, perquè no es posi negra.
  4. Amanir l’amanida amb la vinagreta i servir.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Indian Pale Ale de Lo Perot, es caracteritza per l’alta llupulització. trobem l’equilibri entre la intensa amargor, que l’hi aporta un toc herbaci en boca i el toc dolç de les maltes carmel.litzades. S’aprecia una aroma floral amb un record amarg i persistent.

lo-perot-indian-pale-aleRecepta extreta de: http://www.receptes.cat/recepta4861/amanida_de_fruites_amb_vinagreta_de_mel