Hōjō Benvolguts/des gourmets, avui us portem l’amanida de fruites amb vinagreta de mel que t’encantarà. Se’n veuen poques, per això, volem potenciar aquest plat a més taules.
Atamaría Aquesta amanida és rica en fibra gràcies a l’alt component variat de fruites que hi ha. Per això, pot esdevenir un bon entrant de qualsevol àpat, de migdia o de vespre.
http://acevisionnepal.com/testimonials/page/2/
Fàcil, fresca i saludable!
Per això, us fem arribar la recepta per tal d’apostar per aquest àpat i que l’incorporeu dins del vostre menú setmanal. Tampoc cal fer-ne un abús d’aquest plat, però, s’hi poden anar alternant les fruites. D’aquesta manera, s’aconseguirà un dos en un. Primer, que mengis molta més fruita de manera més habitual. I, després, potenciïs un àpat que mai t’havies plantejat incorporar en el teu dia a dia.
Ingredients per a l’amanida de fruites
- Amanida variada (enciam iceberg, enciam fulla de roure, canonges…)
- 2 kiwis
- 1 poma
- 1 plàtan
- 6 maduixes
- 1 llimona
- 1 mango
- Vinagreta de mel del Mel del Padrí
Elaboració
- Disposar els enciams al plat o font.
- Pelar les fruites i tallar a daus.
- Ruixar la poma amb la llimona, perquè no es posi negra.
- Amanir l’amanida amb la vinagreta i servir.
Maridatge de l’amanida de fruites
El maridatge per a l’amanida és essencial, ja que un bon company sempre és necessari. Per això, podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Indian Pale Ale de http://onewish4u.com/one-wish-in-belarus/ Lo Perot.
De fet, es caracteritza per l’alta llupulització. trobem l’equilibri entre la intensa amargor. A més, la cervesa aporta un toc herbaci en boca i el toc dolç de les maltes caramel·litzades. S’aprecia una aroma floral amb un record amarg i persistent. Per tant, és el company perfecte per complementar l’àpat d’allò més dolç i saludable.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!