fbpx
Cerca

Recuits de Fonteta és una empresa dedicada a la producció artesanal de derivats lactis. Els recuits de cabra i vaca són els més importants, a més a més d’altres formatges artesans, iogurts o flams. Recuits de Fontaneta disposa de botiga física a Fonteta, però també podreu adquirir els seus productes en línia des de la seva pàgina web.

Aquests productes són especials, perquè en el temps en el qual encara no hi havia la tecnologia apropiada, només era possible fer recuits en els matins més freds de l’hivern. D’aquesta manera s’arribava a la temperatura necessària per a la seva elaboració. Avui en dia l’única cosa que ha canviat dels recuits és la tecnologia, perquè encara avui es continua utilitzant estrictament la recepta de l’àvia Rosita. Entre els tipus de recuits es troben els de cabra o vaca, depenent del gust de cada persona. Tots dos són excel·lents productes i mantén el sabor original de llet. Els productes dels Recuits de Fonteta no contenen additius ni conservants, per la qual cosa s’ha de consumir l’abans possible.

Aquests es poden usar de diverses maneres: com a postres o acompanyant de mel, sucre, melmelada, entre altre. També es poden emprar a amanides o primers plats com la proposta original del Bulli de Ferran Adria: recuit batut amb anxoves.

Valoreu-nos i escriviu una ressenya

La vostra classificació per aquesta fitxa

angry
crying
sleeping
smily
cool
Navegar

La vostra revisió és recomanable que sigui de 140 caràcters llargs, com a mínim.

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per publicar aquesta revisió?

Esteu d’acord i accepteu els nostres Termes i condicions per enviar aquesta informació?

La vostra sol·licitud ha estat lliurada amb èxit.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!