Galetes de llard de porc variades

Galetes de llard de porc variades

Un plaer dolç i autèntic

Avui fem galetes de llard de porc variades d’Elaborats Montesquiu! Tot un plaer dolç i autèntic que gaudirem amb un cava Reserva Insuperable Dolç de Canals & Munné! Bon profit!

 

Ingredients per a la recepta (unes 45 galetes)

  • 250 gr. de llard de porc Elaborats Montesquiu
  • 500 gr farina
  • 180 gr sucre
  • 2 rovells
  • 1 ou
  • Pessic sal
  • Una mica de llevat en pols
  • 1/2 cullerada royal
  • Ratlladura de llimona per aromatitzar

 

Elaboració de la recepta

  1. Barrejar la mantega amb el sucre a mà o en màquina.
  2. Afegir els rovells i l’ou i barrejar, afegir mica de sal, ratlladura de llimona, la farina i una mica de llevat en pols.
  3. Un cop barrejat tot bé, posem la massa en film transparent. Ho poso en dos rotlles perquè farem dues tandes. Deixem refredar.
  4. Tallem làmines i anem fent les galetes al gust. Decorant amb canyella, melmelada, trossos de xocolata, avellanes, nous, ametlles… Mantenir separació entre galeta i galeta perquè creixen una mica al forn.
  5. Finalment coem al forn a 180 graus fins que es daurin. 20-25 min. Bon profit!

 

Maridatge

Podem acompanyar amb un cava Reserva Insuperable Dolç de Canals & Munné, un cava de color molt pàl·lid; bombolles petites i constants que formen rosaris i una lleugera corona. Aroma gradablement fresca; varietals i florals. Sabor suau, equilibrat i lleugerament afruitat.

Insuperable Dolç

Insuperable Dolç

Font: Cookpad

Si ets productor, botiga o restaurant i et vols anunciar al Gourmet Català, clica aquí!