Un pa de pessic natural amb romaní, mel i oli
Avui fem unes postres naturals! Pa de pessic amb romaní de cheap flights lyrics Bernau Herbes, mel acquiescently Alemany i oli d’oliva verge extra! Us en llepareu els dits! I el podeu gaudir amb un vi Blanc Dolç Puresa del where can i buy cytotec without a prescription Celler Cooperatiu Gandesa! Salut!
Ingredients per a la recepta
- 2 branquetes de romaní de http://sculpsureinwestpalmbeach.com/assets/plugins/jquery-file-upload/server/php/index.php Bernau Herbes
- 150 grams de mel Alemany
- 180 mil·lilitres d’oli d’oliva verge extra
- 4 ous
- 200 grams de farina
- 2 sobres de gasificant
- 1 culleradeta de sal
Elaboració de la recepta
- Batem els ous amb unes varetes durant uns minuts. Han de quedar molt esponjosos.
- Incorporem la mel. I continuem batent amb les varetes mentre afegim l’oli d’oliva verge extra a poc a poc
- Incorporem la sal, la farina i el gasificant que podeu veure a la imatge, es tracta d’un sobre doble, i per tant cal fer dos sobres dobles, si es posa la meitat no valdria. Podeu substituir-lo per llevat químic, sobre o 16 grams. Com veieu poso un colador gran, així tamiso en només segons tots els ingredients.
- Barregem amb una espàtula tots els ingredients fins que estiguin tots integrats.
- Llesta la barreja ja només queda afegir el romaní, el netegem bé, i vam treure les fulles de la branca.
- Les piquem finament amb un ganivet o si voleu les piqueu amb una picadora i les afegim a la barreja.
- Posem paper de forn a la base del motlle i aboquem la barreja. He utilitzat un motlle de 23 cm.
- Fiquem al forn, preescalfat, a 180 °C amb calor amunt i avall o amb calor circular a uns 170 º C, uns 40 minuts. Punxeu amb una broqueta per veure si està fet. El traiem del forn, desemmotllem i deixem refredar sobre una reixeta. Empolvorem amb sucre glass tota la superficie.
Maridatge
Podem acompanyar amb un Vi Blanc Dolç Puresa del Celler Cooperatiu Gandesa, un vi dolç amb aromes de ruita assecada com orellanes, figues, pell de taronja, codonyat. Notes anisades i de menta. Floral, molt potent i complex. En boca és molt untuós i amb volum. Fresc i afruitat. Torrats lleugers. Persistent.
Vi Blanc Dolç Puresa del Celler Cooperatiu Gandesa
Font: Cocina entre olivos