fbpx
Cerca

L’ORIGEN DE L’AOVE

Diuen que la vida és un viatge i no saps mai el que t’oferirà, ni a qui coneixeràs. Casualitat o destí, és just el que els va ocórrer a Vanessa i Aleix en un periple que va començar cadascun pel seu costat, per les meravelloses Illes Gregues.

Una periodista i un agricultor enamorat de la tecnologia van decidir conjuminar forces, experiència i coneixement, per a emprendre un magnífic projecte d’Oli d’Oliva Verge Extra i productes de bellesa 100% naturals, a partir dels fruits de les oliveres i així va néixer Origival.

OLI D’OLIVA VERGE EXTRA

Oli d’Oliva Verge Extra (AOVE) prèmium, trufat, intens, fresc i verd.

El seu AOVE et permet gaudir d’una experiència única per al paladar, desconeguda fins al moment, atès que la unió de diferents varietats d’olives produeix que tingui un sabor característic que és el que el fa INIMITABLE.

En cada anyada els litres d’oli reeixits, varien perquè la producció depèn de la quantitat d’olives i de la maduració d’aquestes.

Això farà que l’oli s’envasi en un nombre d’ampolles diferent cada any, que seran numerades com a edició limitada per collita, per a poder diferenciar-les.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!