Amanida de pernil d’ànec, alvocat i ous
Un entrant gourmet
Ingredients per a la recepta
- 8 talls de pernil d’ànec de Carlit
- 2 ous de SASSORBA
- ½ alvocat
- ½ ceba morada
- ½ papaia
- ½ tomàquet
- Oli d’oliva verge
- Vinagre balsàmic
- Sal
Elaboració de la recepta
- Coem els ous
- Per començar, posem a coure els ous en una cassola amb aigua durant 4 minuts. Passat el temps, els traiem la closca i els tallem a la meitat.
- Tallem el tomàquet i la ceba
- D’altra banda, tallem unes rodanxes de tomàquet i les posem a la base d’un plat, amb ajuda d’un cèrcol. Trossegem la ceba ben fina.
- Tallem la papaia i l’alvocat
- Després, pelem la papaia i l’alvocat i els trossegem. Posem, sobre el tomàquet, capes d’alvocat, papaia, ceba i pernil d’ànec. Repetim el procés.
- Fem la vinagreta i amanim
- Finalment, prepararem una vinagreta emulsionant l’oli, la sal i el vinagre balsàmic. Amanim la nostra amanida al gust i ja podem servir.
Maridatge
Podem acompanyar amb un cava Brut Nature de Mussons Vins, un producte fàcil, de paladar fresc, sec, sedós i equilibrat amb una evolució àcida però elegant i persistent.
Font: Canal Cocina
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!