Amanida de pernil d'ànec, alvocat i ous de codorniu

Amanida de pernil d’ànec, alvocat i ous de codorniu

Un entrant gourmet

Avui fem una autèntic entrant gourmet: amanida de pernil d’ànec de Carlit, alvocat i ous de codorniu! Una recepta que triomfarà encara més maridada amb un cava Brut Nature de Mussons Vins! La boca aigua!

 

Ingredients per a la recepta

  • 8 talls de pernil d’ànec de Carlit
  • 2 ous de guatlla
  • ½ alvocat
  • ½ ceba morada
  • ½ papaia
  • ½ tomàquet
  • Oli d’oliva verge
  • Vinagre balsàmic
  • Sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Coem els ous
    • Per començar, posem a coure els ous de guatlla en una cassola amb aigua durant 4 minuts. Passat el temps, els traiem la closca i els tallem a la meitat.
  2. Tallem el tomàquet i la ceba
    • D’altra banda, tallem unes rodanxes de tomàquet i les posem a la base d’un plat, amb ajuda d’un cèrcol. Trossegem la ceba ben fina.
  3. Tallem la papaia i l’alvocat
    • Després, pelem la papaia i l’alvocat i els trossegem. Posem, sobre el tomàquet, capes d’alvocat, papaia, ceba i pernil d’ànec. Repetim el procés.
  4. Fem la vinagreta i amanim
    • Finalment, prepararem una vinagreta emulsionant l’oli, la sal i el vinagre balsàmic. Amanim la nostra amanida al gust i ja podem servir.

 

Maridatge

Podem acompanyar amb un cava Brut Nature de Mussons Vins, un producte fàcil, de paladar fresc, sec, sedós i equilibrat amb una evolució àcida però elegant i persistent.

Cava Brut Nature Mussons Vins

Cava Brut Nature Mussons Vins

Font: Canal Cocina