fbpx
Cerca

Granja Ecològica Sassorba

La Granja Ecològica Sassorba està situada a Vic, concretament a Sant Julià de Sassorba on la qualitat del clima i del terreny fan que puguin oferir i garantir una qualitat única del seu producte, l’ou ecològic.

Són una de les poques granges amb certificat CCPAE i benestar animal
Compten amb un producte únic i exclusiu: un imprescindible de l’alimentació i la cuina mediterrània que els hi ofereix a més de molta versatilitat, una aportació nutricional excel·lent: proteïnes de màxima qualitat, vitamines, minerals i una perfecta relació entre els àcids grassos i els insaturats.

 

La Granja

La granja està totalment oberta a l’exterior. Per tant, tots els corrals tenen interior i pati exterior. Per descomptat, no tenen gàbies i els animals disposen de plena llibertat de moviment. Vaja, que campen al seu rotllo!

Tampoc modifiquen artificialment les condicions climàtiques de l’ambient, ni amb ventilació forçada, ni amb calefacció, així les gallines gaudeixen de les estacions naturals segons l’època de l’any.

 

Gallines lliures de Gàbies!

Les gallines de Granja Ecològica Sassorba tenen accés en patis coberts de vegetació en la seva major part d’instal·lacions de protecció.

El sòl que trepitgen els animals està sempre amb llit de palla, que es renova constantment per a garantir el seu benestar i contribuir a un ambient molt més agradable, net i pròxim a les condicions naturals.

 

Pagesos Collonuts!

La seva petita aportació per a fer un món millor és traslladar un missatge a la gent d’una forma, almenys, encoratjadora i positiva, el més pròxim possible al seu dia a dia, on no tot és de color rosa, però on també hi ha dedicació, estima i perseverança pel treball que fan.

Els hi agrada que aquests missatges arribi en un moment tan simple i alhora quotidià com és el moment de comprar ous ecològics, i just en aquest moment, fer-vos veure la vida amb optimisme i arrencar-vos el millor dels vostres somriures. Què seria la vida sense una miqueta d’humor?

A més, com a marca, volen arribar al seu públic mitjançant missatges reivindicatius, refranys, frases i continguts divertits. És un producte comú i “trempat”, que parla com qualsevol persona. Les seves frases i el seu to de veu els diferencien i el seu objectiu és el d’arrencar un somriure de complicitat als qui els hi vegin, els consumeixin o els tinguin presents en les plaques de cocció de les seves cuines.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.