recepta-strudel-pera-formatge-fresc-cabra

Unes postres estupendes

 

Ingredients per a la recepta

  • 1 placa de pasta de full
  • 2 peres conferència
  • 100 gr. formatge tendre de cabra eco Mas El Garet
  • 1 llimona
  • 2 galetes maria
  • 5 cullerades de sucre morè
  • 4 nous
  • 1 grapadet de panses
  • 1/2 copeta de rom,
  • 1 mica de mantega
  • Canyella en pols

 

Elaboració de la recepta

  1. Comencem trencant i picant les nous i posant les panses en remull amb el rom. Després tallem la pera a trossets petits i la ruixem amb unes gotes de suc de llimona. Ratllem la part groga de mitja llimona i l’hi posem també a les peres amb el sucre morè. Deixem que reposi tot a la nevera durant 1 hora.
  2. Traiem les peres macerades de la nevera i escorrem l’excés de líquid si n’hi ha. Li afegim les galetes migades, el formatge tallat petit com la pera, les nous picades i finalment les panses rehidratades amb el rom i una cullerada rasa de canyella en pols.
  3. Estirem la massa de pasta de full sobre el taulell i, amb el corró la aixafem una mica més, ha de quedar molt fina.
  4. Tallem la massa en rectangles i, en cada un d’ells, anem posant dues o tres cullerades de la barreja que hem preparat amb el formatge, les peres i tota la resta.
  5. Anem fent paquetets deixant els plecs i les juntes cap avall perquè no se’ns obrin durant l’enfornat i els anem col·locant sobre una placa de forn coberta amb paper sulfuritzat. Depenent de la mida del qual fem els paquets, ens sortiran quatre o sis pastissos de ració.
  6. Quan els tinguem tots, els pintem per sobre amb mantega fosa i els posem al forn que ja tindrem preescalfat a 180ºC durant uns 30 minuts. Cada forn és diferent així que, les primeres vegades i a partir dels 20 minuts, és millor vigilar-los i treure’ns quan estiguin daurats.
  7. Servir empolvorats amb sucre glacé i unes fulles de menta i fruites vermelles.
  8. Es poden menjar tebis i també freds. Estan magnífics de totes maneres.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un licor de Crema Suau de Formatge de Vega Dania, una producte polivalent, que combina a la perfecció amb postres, còctels i cafès. És una forma atrevida de finalitzar un menjar aportant un sabor dolç, una suau textura i un final sec al paladar.

crema-suau-formatge-vega-dania

Recepta extreta de: http://cocina.facilisimo.com/strudel-de-pera-y-queso-fresco-de-cabra_2268642.html