fbpx
Cerca

Experts en fruita en conserva i en almívar lleidatà

Són una empresa familiar i estan orgullosos de ser-ho. A Fruita Blanch són hereus d’una llarga tradició agrària, perquè es dediquen al conreu de la fruita dolça des de fa diverses generacions. A més, a casa sempre han fet conserves de la fruita i les hortalisses dels seus cultius, exclusivament per al consum familiar.

Ara, després d’una feina de recerca i recopilació de les receptes tradicionals de la seva família, s’han decidit en compartir-les amb molta més gent. Perquè tothom que ho desitgi pugui gaudir dels sabors únics i cent per cent naturals que ells coneixen tan bé.

I és clar, ho han fet de l’única manera que saben fer-ho: de forma completament artesana, fent servir només el fruit de les seves terres, dedicant-hi tot el temps que cada procés demana i oferint al consumidor la qualitat més alta. Perquè el més important per a ells és, com ho ha estat sempre, conservar la tradició.

 

Sense secrets

Fa generacions que la família Blanch es dedica al cultiu de la fruita dolça i a la seva comercialització. Estan arrelats a l’horta de Lleida, un lloc privilegiat per a aquest cultiu que, pel seu clima fred i humit, confereix a la seva fruita unes qualitats gustatives excel·lents. Les seves especialitats són les melmelades, les conserves i els sucs de fruites i verdures fets artesanalment. A més, us ofereixen olis aromatitzats.

Des de fa molts anys són coneguts per tothom com a Cal Camarasa. Però ara també, des que van triar el cognom familiar com a marca de la producció, se’ls coneix com a Fruita Blanch.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.