D´Itàlia a la teva taula
Ingredients per a la recepta
- Podeu posar fins a 500 g de tallarines
- 1 pastanaga
- 1 ceba
- 1 branca d’api
- 400 g de carn picada de vedella
- mig got de vi blanc
- 50 g d’oli
- 400 g de tomàquet triturat
També podeu trobar la salsa bolonyesa ja elaborada artesanalment per Can Garriga, llesta per gaudir.
Elaboració de la recepta
- En una cassola sofregiu la ceba, la pastanaga i l’api ben trinxats. Coeu-ho una estona i afegiu-hi la carn. Remeneu bé, aboqueu-hi el vi i deixeu-ho reduir fins que quedi evaporat.
- Afegiu-hi el tomàquet , assaoneu-lo de sal i pebre i deixeu-ho coure per 30-40 minuts.
- Quan les tallarines estiguin al punt, escorreu-les i torneu-les a posar a la olla de cocció. Afegiu-hi una mica de mantega i la meitat de la salsa.
- Barregeu-ho tot, emplateu i acabeu el plat amb una mica de salsa al mig.
- Serviu-los amb parmesà.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Vinya del Metge de Cellers d’en Guilla, un vi rosat de garnatxa roja (85%) i garnatxa negra (15%). Amb un color rosa clar i una nova línia de treball en quan al disseny de l’etiqueta, és molt elegant a nivell visual. En nas es presenta fresc i en boca equilibrat i afable.
Recepta extreta de: https://www.lapastaperalscatalans.cat/receptes/salses/tagliatelle-alla-bolognese.html
Imatge extreta de: https://www.tastemade.com/videos/tagliatelle-al-ragu-bolognese