recepta-tagliatelle-bolonyesa

D´Itàlia a la teva taula

Ingredients per a la recepta

  • Podeu posar fins a 500 g de tallarines
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • 1 branca d’api
  • 400 g de carn picada de vedella
  • mig got de vi blanc
  • 50 g d’oli
  • 400 g de tomàquet triturat

També podeu trobar la salsa bolonyesa ja elaborada artesanalment per Can Garriga, llesta per gaudir.

 

Elaboració de la recepta

  1. En una cassola sofregiu la ceba, la pastanaga i l’api ben trinxats. Coeu-ho una estona i afegiu-hi la carn. Remeneu bé, aboqueu-hi el vi i deixeu-ho reduir fins que quedi evaporat.
  2. Afegiu-hi el tomàquet , assaoneu-lo de sal i pebre i deixeu-ho coure per 30-40 minuts.
  3. Quan les tallarines estiguin al punt, escorreu-les i torneu-les a posar a la olla de cocció. Afegiu-hi una mica de mantega i la meitat de la salsa.
  4. Barregeu-ho tot, emplateu i acabeu el plat amb una mica de salsa al mig.
  5. Serviu-los amb parmesà.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Vinya del Metge de Cellers d’en Guilla, un vi rosat de garnatxa roja (85%) i garnatxa negra (15%). Amb un color rosa clar i una nova línia de treball en quan al disseny de l’etiqueta, és molt elegant a nivell visual. En nas es presenta fresc i en boca equilibrat i afable.

vinya-del-metge-cellers-guilla

Recepta extreta de: https://www.lapastaperalscatalans.cat/receptes/salses/tagliatelle-alla-bolognese.html

Imatge extreta de: https://www.tastemade.com/videos/tagliatelle-al-ragu-bolognese