Ingredients per a les verdures saltejades
Totes les verdures les podeu trobar ecològiques a Cal Valls.
- 100 grams de bròquil
- 100 grams de bolets
- 50 grams d’espàrrecs de marge
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 100 grams de cues de gambes
- 2 alls
- Julivert picat
- Sal
- Oli d’oliva verge extra (Olitez)
Elaboració de la recepta
- En una olla amb aigua i una mica de sal, coem les pastanagues senceres (sense trossejar)
-
Mentre es cuinen, afegim una mica d’oli al wok (o paella) i la col·loquem al foc. afegim dos alls pelats i picats i deixes que es daurin lleugerament.
-
Afegim ara la ceba i els espàrrecs de marge trossejats tots dos i afegim el bròquil. Saltegem les verdures. Deixem cuinar a foc mitjà.
- Traiem les pastanagues de l’olla i les trossegem (passeu-les per aigua freda si no voleu cremar-vos les mans).
- Afegim les pastanagues al wok al costat del julivert picat. Torn ara de afegir els bolets i les cues de gambes. Saltegem les verdures durant uns dos minuts perquè tots els ingredients es barregin bé i deixem reposar uns 5 minuts.
- Finalment, tirem un raig d’oli d’oliva.
Maridatge per les verdures saltejades
Podeu acompanyar aquest plat amb un Cargol Treu Vi d’Alemany i Corrió, un vi sec, mineral i salí. Un xarel·lo amb aromes de muntanya.
Recepta extreta de: http://www.cuisiname.com/2013/05/recetasdeverduras.html
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!