verdures-saltejades-gambes-oli

 

Una recepta light, saludable i boníssima

 

Ingredients per a la recepta

Totes les verdures les podeu trobar ecològiques a Cal Valls.

  • 100 grams de bròquil
  • 100 grams de bolets
  • 50 grams d’espàrrecs de marge
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • 100 grams de cues de gambes
  • 2 alls
  • Julivert picat
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra Can Català

 

Elaboració de la recepta

  1. En una olla amb aigua i una mica de sal, coem les pastanagues senceres (sense trossejar)
  2. Mentre es cuinen, afegim una mica d’oli al wok (o paella) i la col·loquem al foc. afegim dos alls pelats i picats i deixes que es daurin lleugerament.
  3. Afegim ara la ceba i els espàrrecs de marge trossejats tots dos i afegim el bròquil. Saltegem les verdures. Deixem cuinar a foc mitjà.
  4. Traiem les pastanagues de l’olla i les trossegem (passeu-les per aigua freda si no voleu cremar-vos les mans).
  5. Afegim les pastanagues al wok al costat del julivert picat. Torn ara de afegir els bolets i les cues de gambes. Saltegem les verdures durant uns dos minuts perquè tots els ingredients es barregin bé i deixem reposar uns 5 minuts.
  6. Finalment, tirem un raig d’oli d’oliva.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Cargol Treu Vi d’Alemany i Corrió, un vi sec, mineral i salí. Un xarel·lo amb aromes de muntanya.

cargol-treu-vi-alemany-corrio

Recepta extreta de: http://www.cuisiname.com/2013/05/recetasdeverduras.html