Situada entre Villalonga del Camp, la Selva del Camp i Alcover, la finca de Ca Rosset es dedica a produir els conreus típics de la zona: avellana, olivera, ametlla, fruiters i vinya.
Es tracta d’un projecte familiar agrícola compromès amb la defensa de l’equilibri territorial, a través del seu distintiu de Producció Integrada. Amb aquest enfoc, aposten per un sistema de producció d’aliments de qualitat respectuós amb la salut humana i el medi ambient.
Esther Gomis és l’alma mater de Ca Rosset, que ens mostro com cultiven l’avellana negreta de la forma més natural als seus camps enmig del Camp de Tarragona.
Al Mas del Molí de Ca Rosset, cultiven, recullen, assequen, trenquen, torren i envasen aquestes avellanes tan bones de sabor i sanes, ja que aporten molta fibra i energia.
L’emprenedora defensa el consum del producte local i ens recorda que “consumir producte d’aquí garanteix que els pagesos es quedin a la terra i fa que l’entorn sigui rural i sa”.
El producte estrella d’aquesta empresa productora és l’avellana, però també en destaca l’ametlla marcona i l’oliva i l’oli de la varietat d’arbequina. L’avellana l’ofereixen en saquets, en bossetes i en pot de vidre, amb una especialitat d’avellana garapinyada. L’oli es pot adquirir en formats de 250 ml a 5 litres. També posen a la venda 2 patés d’olives i diferents lots que combinen tots els seus productes.