Crema d’espàrrecs suau amb oli de tòfona blanca
Ideal per aperitiu, tan freda com calenta!
Ingredients per a la recepta
- 1 llauna puntes d’espàrrecs blancs AGROBOTIGA VILELLA BAIXA
- 1 patata
- 1 ceba tendra
- Oli d’oliva verge extra de Molí del Pau
- Oli d’oliva verge extra de tòfona blanca d’Urdet
- Tòfona de Recotruf
- 5 baies de pebre mòlt
- Sal
- Julivert
Elaboració de la recepta
- En primer lloc posem en un pot o cassola la patata pelada i la ceba tendra trossejades, la meitat de les puntes d’espàrrecs trossejades, 1 corriol del brou de la llauna dels espàrrecs, sal, pebre mòlt i 1 culleradeta d’oli d’oliva verge extra
- Cobrim amb brou de verdures i posem a coure 20 minuts.
- A continuació passem per la batedora.
- Servim, adornem amb 2 puntes d’espàrrecs, empolvorem amb julivert, pebre mòlt, i rematem amb un raig d’oli de tòfona blanca i una decoració de tòfona.
Si vols tastar un plat semblant dirigir-te a GanaSana! I si vols unes postres boníssimes… ves a Konu‘s Girona!
Maridatge
Podem acompanyar aquest plat amb un vi de Canals & Munné.