fbpx
Cerca

A la falda de la serra d’Os, envoltat d’altiplans d’ametllers, cereals i oliveres, i sobre un turó per on s’enfila la carretera que duu a la vila d’Os de Balaguer, hi trobareu el Molí del Pau. Estimen la seva terra i el medi ambient, per això, al Molí del Pau, hi descobrireu l’Oli d’Oliva Verge Extra que produeixen i molts altres productes d’empreses familiars de les seves contrades. Creuen en un consum de proximitat que impliqui menys petjada ecològica i més equilibri territorial.


És en aquestes contrades, amb olor de timó i terra seca, amb els colors de la ginesta i els alzinars i el murmuri dels qui estimen la terra, que tenen cura del procés de producció artesanal. El conreu de l’olivera i el seu fruit, la recol·lecció artesana de les olives en el moment òptim de maduració. És 100% natural. L’oli en diferents formats: garrafes de 5 litres, siguin de forma tradicional, o també ecològica. També hi ha ampolles de vidre de 5 i 1 litre, 750 i 500 ml. En la seva web descobriràs totes les varietats i formats i envasos en què ofereixen els seus

 olis.

 

A més a més, trobareu altres productes artesanals com xocolates, neules, vins, fruits secs, licors i vermuts, entre altres. Descobreix tots ells aquí.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!