fbpx
Cerca

Vins i caves de qualitat des del 1915

Caves Canals & Munné és una empresa petita i familiar dedicada a l’elaboració de vins i caves des de 1915, quan Josep Canals Capellades, besavi de l’actual Enòleg Òscar Canals, va iniciar l’activitat. L’escut de la casa simbolitza els canals d’aigua que porten cava i les torres, formant la unió de la marca, junt amb les fulles i el raïm de la vinya.

Josep Mª Canals Casanovas, fill del fundador, juntament amb Dolors Torres Munné, va formar part de la 2ª generació de la cava. Fruit d’aquesta unió va néixer Montserrat Canals Torres, l’actual gerent.

En l’actualitat estan al capdavant del celler Òscar Canals Medina com a Enòleg i Ivan M. Canals com a director comercial. Francisco Medina Gutierrez és l’encarregat de producció. Fa poc ha nascut la 5ª generació de la casa; Òscar i Nil Canals Gramisel.

Caves amb prestigi

Actualment tenen dues caves, l’antiga de 1915, situada al centre del poble dedicada a l’enoturisme de cap de setmana, i la nova de 1998 situada entremig de les vinyes, per l’elaboració dels millors caves de la zona.

En els últims anys han guanyat diverses Grans Medalles d’Or, Or i Plata, a diferents certàmens nacionals i internacionals que els han fet catapultar la marca al prestigi més alt del sector. Les últimes, al concurs Mundial de Brussel·les, com a millor cava del certamen.

El 90% dels seus caves estan qualificats pel consell regulador del cava, com a caves Gran Reserva. El 10% restant son caves Reserva.

En el present, el celler està comercialitzant vins i caves, tant a nivell nacional (Madrid, Bilbao, València, Badajoz, Barcelona, Girona, Lleida, etc…) com a nivell internacional (Japó, EUA, Costa Rica, Bèlgica, Holanda, Alemanya, Suïssa, Andorra, Dinamarca, Brasil, etc…).

A més, disposen de restaurant, on podrà assaborir els millors plats de la cuina tradicional catalana.

Descobreix més aquí.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!