tastet d'embotits

Una forma divertida i gustosa de menjar embotit

Ingredients de la recepta:

  • Ou bullit
  • Aigua i sal
  • 3 olives farcides
  • 3 filets d’anxoves
  • 1 tira de pebrot vermell
  • 2 rodelles de botifarra negra i 2 blanca
  • 2 talls de bisbe negre
  • 2 talls d’embotit de llengua
  • 2 rodelles de llonganissa
  • 1 tall de pernil salat
  • 2 tall de pa de fetge
  • 8 rodelles d’espetec

 

Recomanem comprar els embotits a la Carnisseria Estela, per la seva qualitat i el seu gust.

 

Elaboració de la recepta:

  1. En primer lloc posem a un cassó amb aigua, sal i un ou al foc; fins que bulli durant 10 minuts i pelem l’ou; ja tindrem l’ou bullit.
  2. Tot seguit tallem l’ou per les puntes que serà el barret del xinet.
  3. A continuació, amb un escuradents, clavem una tira de pebrot, una oliva farcida, un filet d’anxova i la punta de l’ou a les dues bandes de l’escuradents i ja tindrem la base del nostre xinet preparat.
  4. Després , agafem dos escuradents més i hi clavem un filet d’anxova enrotllat a cadascun i una oliva farcida, que simbolitzaran els braços d’aquest.
    Els clavem als costats de l’ou i ja tindrem el xinet configurat.
  5. El posem al centre del plat i al voltant hi anem col·locant els embotits al nostre gust i amb una mica de gràcia i ja tindrem el nostre plat preparat.

 

Maridatge:

Per acompanyar els embotits res millor que un bon vi negre de qualitat i amb un sabor suau i elegant; en aquest cas ens agrada el Pas Curtei de Alemany i Corrió; és un vi equilibrat i molt gustós que considerem que encaixa a la perfecció amb el sabor potent dels embotits.

pas curtei