fbpx
Cerca

En una capsa amagada en un calaix, hi dormien idees, dietaris, pensaments de futur i secrets de la família Subirats. Mesures, ingredients, elaboracions… A dia d’avui, tenir aquest recull de les receptes és tenir el tresor més preuat de la família i l’essència de cada embotit que elaboren. Són mestres del sabor des de 1926.

“En Jaume era conegut com el sibarita del barri, tots sabien que era de paladar fi. Quan va entrar per primera vegada a la botigueta dels seus avis, va demanar tastar el seu millor producte. “Avui vull deixar-me sorprendre”, va dir. Els avis no van dubtar-ho ni un segon. Quan en Jaume es va endur a la boca aquell tros de llonganissa acabat de tallar, amb el punt de maduració òptim i un sabor com no n’havia tastat abans, va exclamar: “Això no és una llonganissa… és La LlonganiSSSa, amb tres esses!”. 

Des d’aleshores va ser La LlonganiSSSa per la família i pels clients que, fidels, encara avui dia ho recorden.

Subirats és el sabor de la tradició, el sabor de l’origen. I de nou, la tercera generació retorna el sentit a les tres esses; els tres germans, la Meritxell, l’Elisabeth i l’Agustí Subirats ara encapçalen l’empresa i són també l’origen. Després d’una llarga història de tres generacions mimant cada detall, comptem amb un gran obrador, un assecador a Hostalets de Balenyà i una planta de desossat i llescat a Centelles dotada de la tecnologia més puntera. Hem unit innovació i tradició per seguir fent el que millor sabem fer: embotits de sabor incomparable i de la millor qualitat.

Actualment, els seus embotits es poden trobar a xarcuteries selectes, mercats i supermercats, i restaurants. A més a més, també realitzen comandes a domicili dins la província de Barcelona a través d’un formulari a la seva web.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.