Camembert amb fruits secs i melmelada d’albercoc
Un mos de plaer
Ingredients per a la recepta
- Formatge Camembert
- Fruits secs (al gust)
- Melmelada d’albercoc de Fruita Blanch, melmelades i conserves
Elaboració de la recepta
- Tallem el formatge
- Tallem el formatge Camembert en rodanxes d’uns dos dits d’ample.
- Posem els frutis secs
- Posem per sobre els fruits secs que més us agradin.
- Rematem amb la melmelada
- Rematem afegint la melmelada d’albercoc, que donarà un contrast amb el formatge exquisit!
Maridatge
Podem acompanyar amb un vi Puresa Samsó del Celler Cooperatiu Gandesa, un vi negre amb aroma a notes balsàmiques, mentolades. Mineral i especiat. Fruites del bosc i herbes mediterrànies. Entrada potent i fresca en boca, on destaquen les notes minerals i especiats. Postgust llarg i suau.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!