Farcellets de pernil cuit amb botifarra crua i camagrocs

Farcellets de pernil cuit amb botifarra crua i camagrocs

Fàcil de fer i encara més de menjar

Anoteu els ingredients i com fer pas a pas aquests farcellets de pernil cuit de Casa Boix amb botifarra crua de Cal Vivet i camagrocs! Un plat ben senzill que podem acompanyar amb una bona cervesa, com una Feral American Pale Ale de Cerveses Artesanes Bripau. Som-hi!

 

Ingredients per a la recepta

  • 8 llesques de pernil cuit de Casa Boix (tallat fi, sense que s’espatlli)
  • 200 grs de botifarra crua de Cal Vivet
  • 300 grs. de camagrocs
  • Per arrebossar: 1 ou, 1 raig de llet, farina
  • Per l’ oli d’ all i julivert: 1 all, julivert, 50 ml d’oli d’ oliva

 

Elaboració de la recepta

  1. Saltegem els camagrocs
    • Netegem els camagrocs i els saltegem en una paella amb un raig d’oli i sal al gust. En reservem alguns per l’emplatat final.
  2. Muntem els farcellets
    • Muntem els farcellets embolicant cada llesca de pernil cuit amb la botifarra esmicolada i els camagrocs.
  3. Fem la pasta per arrebossar
    • Mesclem ou batut, llet i anem afegint farina fins aconseguir una pasta per arrebossar
  4. Arrebossem i fregim els farcellets
    • Arrebossem els farcellets amb la pasta i després els fregim en abundant oli de gira-sol ben calent.
  5. Fem l’oli d’all i julivert
    • Mescelm 50 ml d’oli amb all i julivert picadet.
  6. Emplatem
    • Emplatem juntament amb els camagrocs que hem reservat al voltant i un raig d’oli d’all i julivert per sobre i pels costats.

 

Maridatge

Podem acompanyar aquest plat amb una Feral American Pale Ale de Cerveses Artesanes Bripau, una cervesa de color d’ambre daurat bastant translúcida i mig tèrbola. D’escuma fina i bastant persistent, de color lleugerament trencat i formant garlandes. En nas trobem primer els llúpols, i de fons els malts. Aromes de fruits cítrics, llimona i una mica de pinya. Notes florals. En boca l’amargor és agradable i lleugerament persistent, cos mig i carbonatació moderada. Tornem a trobar la pinya i els fruits cítrics, aportats per la varietat dels llúpols utilitzats. Perfil dolç agradable de forneria i massa de pa.

Cervesa Feral Bripau

Cervesa Feral Bripau

Recepta extreta de: http://annafs-cuinafcil.blogspot.com.es/2014/09/farcellets-de-pernil-cuit-amb-camagrocs.html