A Can Dorca s’encarreguen d’elaborar embotits curats, embotits cuits i elaborats de carn fresca de manera artesanal. També, els porcs es crien en granges de la Garrotxa, un entorn que garanteix la màxima qualitat del producte. A més, és un dels pocs escorxadors artesanals que existeixen actualment a Catalunya.
La botiga està situada a Hostalnou de Bianya i disposa d’un taulell per a despatxar, un petit bar i l’espai per a vendre la carn i els embotits que elaboren artesanalment.
Abans de la Guerra Civil, el fundador, Pere Dorca Callís, exercia de forner, però amb l’entrada del seu nebot i la seva esposa el negoci va fer un tomb, ja que van afegir a la botiga i a la venda de pa, la fabricació d’embotits.
Més endavant, amb la mort Miquel Dorca, el negoci va passar al seu nebot, Josep Maria Peracaula.
El Gourmet Català
Disposen d’escorxador propi i de l’elaboració de productes artesans derivats del porc a la Vall de Bianya de la Garrotxa – Girona.
Setmanalment, es realitza la matança del porc en l’escorxador artesanal, un dels pocs que hi ha a Catalunya. Can Dorca fa feina en cicle tancat, verificant tot el procés d’elaboració, fins a l’etiquetatge del producte.
Per a acabar, comercialitza carn en el seu establiment, encara que el seu benvolgut embotit també és distribuït en altres comerços de la comarca de la Garrotxa, arribant fins a Girona i Barcelona.
Can Dorca – El Gourmet Català
Disposen de productes frescos, d’embotits cuits i d’embotits curats. Aquestes compres es poden executar tant en botiga com en línia. Els productes són de la millor qualitat a uns preus realment competitius.
El Gourmet Català