fbpx
Cerca

A Can Dorca s’encarreguen d’elaborar embotits curats, embotits cuits i elaborats de carn fresca de manera artesanal. També, els porcs es crien en granges de la Garrotxa, un entorn que garanteix la màxima qualitat del producte. A més, és un dels pocs escorxadors artesanals que existeixen actualment a Catalunya.

La botiga de Can Dorca

La botiga està situada a Hostalnou de Bianya i disposa d’un taulell per a despatxar, un petit bar i l’espai per a vendre la carn i els embotits que elaboren artesanalment.

Abans de la Guerra Civil, el fundador, Pere Dorca Callís, exercia de forner, però amb l’entrada del seu nebot i la seva esposa el negoci va fer un tomb, ja que van afegir a la botiga i a la venda de pa, la fabricació d’embotits.

Més endavant, amb la mort Miquel Dorca, el negoci va passar al seu nebot, Josep Maria Peracaula.

Can Dorca - El Gourmet Català

El Gourmet Català

Els embotits artesans de Can Dorca

Disposen d’escorxador propi i de l’elaboració de productes artesans derivats del porc a la Vall de Bianya de la Garrotxa – Girona.

Setmanalment, es realitza la matança del porc en l’escorxador artesanal, un dels pocs que hi ha a Catalunya. Can Dorca fa feina en cicle tancat, verificant tot el procés d’elaboració, fins a l’etiquetatge del producte.

Per a acabar, comercialitza carn en el seu establiment, encara que el seu benvolgut embotit també és distribuït en altres comerços de la comarca de la Garrotxa, arribant fins a Girona i Barcelona.

Can Dorca - El Gourmet Català

Can Dorca – El Gourmet Català

Productes

Disposen de productes frescos, d’embotits cuits i d’embotits curats. Aquestes compres es poden executar tant en botiga com en línia. Els productes són de la millor qualitat a uns preus realment competitius.

Can Dorca - El Gourmet Català

El Gourmet Català

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.