Un plat que no podreu oblidar
Ingredients per a la recepta ( where can i buy gabapentin uk 4 persones)
- 2 espatlles de xai, desossades i lligades de buy Lyrica cheap Cal Sileta
- 1 branca de romaní de even-handedly Bernau-Herbes de l’Urgell
- Sal
- Pebre negre de http://deepfeetmassagetherapy.com/privacy-policy/ Bernau-Herbes de l’Urgell
- 2 grans d’all
- 1 bossa d’envasar al buit de cocció
Ingredients per al puré
- 2 patates bullides amb pell
- Oli d’oliva verge extra
- Nata líquida
- Sal
- Pebre blanc de Bernau-Herbes de l’Urgell
- 200 ml de fons de xai
Elaboració de la recepta
- Marqueu el xai salpebrat a la planxa, fins que quedi daurat.
- Introduïu el xai a la bossa, amb el gra d’all i el romaní, i segelleu-la.
- Feu coure el xai 1 h 30 min, al bany maria, a 90 ºC. Traieu-lo de la bossa i poseu-lo al forn, 10 min, a 170 ºC; recupereu el líquid de la bossa, que afegireu al fons de xai.
- Per al puré: peleu la patata i passeu-la per un passapuré. Poseu la patata a la Thermomix, amb una mica de nata, oli, sal i pebre. Tritureu-ho tot fins que quedi un puré ben homogeni.
- Poseu el puré al mig del plat. A sobre, poseu-hi el xai. Salseu-ho amb al salsa de xai i acabeu-ho amb alguna herba aromàtica.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Brut Nature Gran Reserva “Reserva de l’Avi” de Canals & Munné, un cava daurat lluminós, bombolla petita i constant, de corona sostinguda. Aroma d’herba seca. Sabor sincer, rodó i net. Postgust llarg. Bouquet triple sec, excel·lent al paladar.
Recepta extreta de: http://www.cuina.cat/ca/receptes/cullera-de-boix/xai-amb-aroma-de-romani-i-pure-de-patata-1062.php