fbpx
Cerca

SERIOSAMENT TEMPTADOR, LLEUGERAMENT FRIZZANTE I SEMPRE SUAU I FRESC

La Mundial: Radicalment diferent. Vi d’agulla rosat i blanc, de paladar intens, afruitat i espumós. Prepara’t per gaudir. Una recepta única, elaborada amb raïms locals, amb extractes de fruites i espècies, certificats ecològics i de primera qualitat. Una producció elaborada i embotellada a mà a Barcelona.

 

NATURAL CLAREA DE LA MUNDIAL

“La Mundial Clarea Frizzante és un vi d’agulla blanc, elaborat de forma artesanal amb un toc efervescent, fent-lo encara més especial.”

El nostre frizzante blanc s’elabora a partir d’una barreja de raïms; Macabeu i Parellada, cultivats de forma sostenible a Catalunya.

Clarea s’elabora amb aigua destil·lada procedent dels turons del Penedès, amb sucre de canya, extractes de fruites orgàniques d’alta qualitat i espècies per aconseguir un frizzante extra pur, original i que conquerirà el teu paladar.

Serveix-lo molt fred amb una rodanxa de llimona per a potenciar la seva frescor i sabor.

 

NATURAL ROSALEA

“La Mundial Rosalea frizzante s’elabora de forma artesanal amb un toc efervescent, fent-la encara més especial”.

El nostre frizzante rosat, certificat ecològic, està elaborat a partir d’una barreja de raïms; Ull de llebre i Garnatxa, cultivats de forma ecològica a Catalunya.

Rosalea s’elabora amb aigua destil·lada procedent dels turons del Penedès, amb sucre de canya, extractes de fruites ecològiques d’alta qualitat i espècies per aconseguir un frizzante extra pur, i amb un autèntic sabor afruitat.

Serveix-lo molt fred amb una rodanxa de taronja per a potenciar la seva frescor i sabor.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!