pastis-quinoa-carbassa

 

Un deliciós pastís vegetarià

 

Ingredients per a la recepta

  • 200g de Quinoa d’Eco-salim Int-salim
  • 1 Carbassa petita
  • 1 Ceba
  • 2 cullerades d’Oli
  • 1 ou
  • 2 cullerades de Formatge ratllat
  • 2 cullerades de Formatge blanc
  • 100g de Formatge fresc
  • Sal i pebre al gust
  • 1 cullerada de Pa ratllat (opcional)

 

Elaboració de la recepta

  1. Rentar la quinoa diverses vegades i cuinar-la amb dues tasses d’aigua durant 15 minuts. Mentrestant salteu la ceba tallada en glaçons fins que es dauri.
  2. Cuinar la carabassa al vapor, o en microones (tallada a daus, amb una mica d’aigua i coberta amb film) i aixafar-la amb una forquilla.
  3. En un bol barrejar la quinoa, la ceba, la carabassa i afegir el formatge ratllat, el formatge blanc, l’ou i salpebrar a gust.
  4. Posar la barreja en una font (amb rosada vegetal), incorporar el formatge fresc per sobre i posar a forn mig durant 20 minuts, fins que es fongui el formatge. Si prefereixen poden posar-li una petita base de pa ratllat a la font abans de col·locar la barreja perquè absorbeixi possibles líquids de la carabassa.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat de la manera més saludable possible amb aigua de Sant Aniol, l’aigua amb esperit volcànic de la Garrotxa, amb unes propietats úniques per al vostre organisme.

aigua-sant-aniol

Recepta extreta de: http://www.poneteeldelantal.com/2017/03/pastel-de-quinoa-y-calabaza.html