Menjar crispetes amb sucre i anís no faran millors les pel·lícules d’Isabel Coixet, però com a mínim faran que les dues hores de tortura es facin una miqueta menys llargues. En principi, vaja.
Què necessito per fer crispetes
- Tant blat de moro com crispetes vulguis
- La meitat de sucre que de blat
- Una ampolla d’anís
- Oli d‘oliva MOLÍ DEL PAU
Fer crispetes amb sucre i anís, més distret que un capítol de Friends
- Agafa una bona paella i la seva tapa. I quan diem bona, volem dir grossa, no de qualitat. La qualitat mira, psé, total és possible que la deixis feta un drama, però grossa sí que ho ha de ser. També s’hi accepten cassoles. Qualsevol cosa, de fet, mentre tinguis tapa.
- Va, tot cap a dins. El blat de moro, el sucre i una bona tirada d’oli. També un bon raig d’anís, sempre tenint en compte que contra més anís, més dolces seran les nostres crispetes.
- Ara, això ha d’anar a foc mitjà, i per coses científiques relacionades amb la calor, mentre anem remenant-ho amb compte, les crispetes amb sucre i anís començaran a petar. Molt de compte en aquest cas, entesos? Pots prendre mal!
- Afortunadament una vegada n’hagin petat tres o quatre ja podrem tapar. Això evitarà riscos, i una mica també haver de recollir sis-centes mil crispetes de terra.
- Un cop hagin petat totes, deixa-les refredar, col·loca-les en un bol, i prepara’t per fer suficient soroll com per no sentir el més mínim del que soni a la tele.
Ho maridarem amb el Suc Natural Giverola de SÜCS.

La recepta no et portarà més de deu minuts, un temps irrisori si tenim el comparem amb les quatre hores i mitja que trigaràs a escollir una pel·lícula que et vingui de gust a Netflix.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!