platan

Un plàtan mes dolç, impossible!

Recepta extreta de http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/

 

Ingredients de la recepta:

  • 500 ml de suc de taronja
  • 50 grams de mel Alemany 1879
  • 50 grams de farina
  • Ratlladura de taronja
  • 2 plàtans
  • 100 grams de xocolata blanca
  • 200 ml d’aigua o llet.

 

Elaboració de la recepta:

  1. En primer lloc barregem la farina, la mel el suc de taronja i la ratlladura.
  2. Tot seguit tallem els dos plàtans a rodanxes grosses i ho arrebossem amb la pasta i el fregim en una paella amb oli calent.
  3. A part, trossegem la xocolata de forma molt fina.
  4. A continuació posarem a escalfar l’aigua o la llet i afegirem la xocolata, barrejant poc a poc fins a obtenir una textura de sopa.
  5. Finalment deixem refredar aquesta sopa i la servim a un plat fondo amb les rodanxes del plàtan fregit; espectacular!

 

Maridatge:

Per maridar aquestes postres tan dolces, us recomanem el cava Carpe Diem reserva Especial de Heretat Mastinell; un cava amb cos, fresc i equilibrat en boc que afegira el contrast necessari a aquest plat tan dolç; us convidem a tastar-ho de bon grat!

 

mas tinell