Un plàtan mes dolç, impossible!
Recepta extreta de http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/
Ingredients de la recepta:
- 500 ml de suc de taronja
- 50 grams de mel Alemany 1879
- 50 grams de farina
- Ratlladura de taronja
- 2 plàtans
- 100 grams de xocolata blanca
- 200 ml d’aigua o llet.
Elaboració de la recepta:
- En primer lloc barregem la farina, la mel el suc de taronja i la ratlladura.
- Tot seguit tallem els dos plàtans a rodanxes grosses i ho arrebossem amb la pasta i el fregim en una paella amb oli calent.
- A part, trossegem la xocolata de forma molt fina.
- A continuació posarem a escalfar l’aigua o la llet i afegirem la xocolata, barrejant poc a poc fins a obtenir una textura de sopa.
- Finalment deixem refredar aquesta sopa i la servim a un plat fondo amb les rodanxes del plàtan fregit; espectacular!
Maridatge:
Per maridar aquestes postres tan dolces, us recomanem el cava Carpe Diem reserva Especial de Heretat Mastinell; un cava amb cos, fresc i equilibrat en boc que afegira el contrast necessari a aquest plat tan dolç; us convidem a tastar-ho de bon grat!