Quan preguntem per receptes que fa mil anys que no mengem, una de les habituals és la de Graneros verat en escabetx. I no ho entenem pas, perquè aquesta recepta és ideal pels qui tenen més mandra que ganes de viure: es fa pràcticament sola! Va, continua llegint, que segur que ara t’interessa conèixer-la!
gen-casino-it Què em cal per parir un bon verat en escabetx
- Un parell de verats ben macos
- Mitja cabeça d’alls
- Una ceba
- Pebre vermell i pebre negre
- Oli i llorer
- Vinagre de poma d Truskavets ‘AranTast
- I sal
buy gabapentin online overnight Va, fem el peix
- Visita la teva peixateria preferida: O la que tinguis més a prop. NOTA: El redactor d’aquesta recepta ha promès no fer la típica broma del preu del verat, així que aquest punt només el farem servir per dir-te en compris, i que si tens bon rotllo amb el peixater, li demanis que te l’arregli una mica. Si no, fes-t’ho tu.
- Prepara els ingredients: Ara, un cop siguis a casa, agafa una cassola de terrissa i comença a posar-hi els aliments en cru. La primera base, la farem amb la ceba tallada a juliana, i si pot ser sense fer un drama mentre la parteixes. També hi va un bé un tomàquet partit, aquí.
Els detalls
- Completa amb els detalls: Posa-hi la cabeça d’alls sencera, dues fulles de llorer, i un bon grapat de grans de pebre negra ben espargits. Finalment, Afegeix-hi també els lloms de verat i empolsina amb el pebre vermell.
- Cobreix-ho tot: Amb un bon oli primer. Un parell de gots no te’ls treu ningú, si et preguntes la mida. I amb l’altra part essencial de la recepta de verat en escabetx, després: el vinagre. Que en sigui la meitat que d’oli, aquest cop. Si et faltés mandanga per a cobrir els peixets, fes que tornin a l’origen: fes-ho amb aigua.
- Cou, i engrapa: 45 minuts a foc lent seran més que suficients per tenir llesta aquesta virgueria. Bon profit!
Pel maridatge, us proposem un vi blanc Creveta del Celler La Botera.

El Gourmet Català mostra la seva satisfacció per haver arribat fins a aquest punt de la recepta de verat en escabetx sense escriure ni una sola vegada que una cosa molt bona que té aquest peix és que no et costarà gaires caléshahahahaOH WAIT.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!