Tothom ha tastat alguna vegada els pets de monja. Són bastant millors que no els de la teva parella, oi? Així mateix, a El Gourmet Català, t’ensenyem a preparar el producte amb el nom menys comercial de la història.
Què em cal per fer pets de monja:
- 150 grams de sucre
- 250 grams de farina
- Un parell d’ous grans camperols Grimau de MAS BECH AGROBOTIGA
- Una llimona
Com fer aquests dolços en només 5 passos:
- El primer, agafar un bon bol, i batre-hi els ous. Això no té gaire secret. De moment, si més no.
- Afegeix el sucre amb cura. Això ja vol més atenció, més que res, perquè has d’aconseguir una textura cremosa que no es farà si no has posat força ganes al remenar.
- Incorpora-hi la ratlladura de llimona, i la farina. Aquí el tema està en la coordinació, més que res, ja que has de ratllar una llimona i tamisar la farina intentant parar de remenar el menys possible. Les monges que els feien treballaven al Circ dol Sol i nosaltres sense saber-ho…
- Treu la màniga pastissera: I una vegada tinguis una massa ben cremosa, emplena-la. És l’hora de fer cagallons sobre la planxa de forn que corri per casa. (No t’oblidis del paper d’enfornar, eh?)
- Poc més de cinc minuts és el que els calen: cent vuitanta graus, una bona distancia entre ells, i menys de deu minuts de forn és el que et queda per tenir llestos els teus pets de monja. Amén!
Pel maridatge, us proposem el vi escumós Semi Sec BARCELONA MEDITERÀNEAN WINE.

“Els pets de monja es fan fent cagallons amb la màniga”… lamentem el vocabulari, però prometem que ens hem contingut tot el possible. A més, mira que la recepta donava per a bastant més. No obstant això, la veritat, no teníem ganes d’haver de passar tres Ave Maria el diumenge vinent.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!