Benvolguts/des gourmets catalans, avui us portem el menú setmanal del 21 al 24 de juliol.
Encetem la recta final del juliol i no, per això, menys important. Així mateix, us proposem de 5 plats de dinars i sopars de dilluns a divendres que t’ajudaran a mantenir la línia en temps convulsos i de temperatures diferents. A més, la proposta de receptes permet donar el vostre toc personal per a adaptar-se als vostres gustos. Així que, deixeu volar la vostra imaginació i gaudiu. 😊 Bon gourmet!
Menú setmanal del 20 al 24 de juliol
Dilluns 20 de juny
L’hora de dinar
Per sopar
- Sopa vegana . Perfecte gràcies al seu baix contingut en greix.
- Crep de xocolata.
Dimarts 21 de juny
L’hora de dinar
- Cabdells amb anxoves. Entrant suau i lleuger.
- Lluç al forn .
- Macedònia de fruita.
Per sopar
- Salmó macerat amb mel.
- Iogurts de fruita. Tanca el dia de la millor manera.
Dimecres 22 de juliol, equador del menú setmanal
L’hora de dinar
- Crispetes amb sucre. L’entrant més líquid.
- Llenties beluga.
- Pastís de formatge. Les postres són la millor part de l’àpat, diuen.
Per sopar
- Gaspatxo. El peix que et salvarà la nit.
- Pannacotta. Una mica de dolç per tancar l’equador del menú setmanal.
Dijous 23 de juliol
L’hora de dinar
Per sopar
- Endívies amb formatge. Deliciós i de la terra. Què més vols?
- Maduixes macerades.
Divendres 24 de juliol
L’hora de dinar
- Popets amb ceba. L’entrant que t’enamorarà.
- Verat en escabetx.
- Sangria de cava. Endolceix l’àpat.
Per tancar el menú setmanal
- A la vostra lliure elecció. Bon cap de setmana i bon profit!
Això ens ha quedat gourmet, oi?
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!