Pastís de formatge amb xocolata negra

Pastís de formatge amb xocolata negra

Bonic i deliciós

Avui farem un fantàstic pastís de formatge amb xocolata negra de Bombons Blasi! Un pastís bonic i deliciós que podeu acompanyar amb un licor de Crema Suau de Formatge de Vega Dania! Irresistible!

 

Ingredients per a la recepta

  • 200 gr. de galetes Oreo
  • 500 gr. de formatge tipus Philadelphia
  • 225 gr. de mantega
  • 1 cullerada sopera de Maizena
  • 3 ous
  • 125 ml. de nata líquida
  • 150 gr. de xocolata negra de Bombons Blasi

 

Elaboració de la recepta

  1. Primer, folrem la base d’un motlle de pastissos desmuntable amb paper de forn. A continuació triturem les galetes i les barregem amb mantega fosa fins a aconseguir una pasta, amb la qual cobrim la part inferior del motlle. Premem amb els dits i reservem.
  2. Posem en un recipient la resta d’ingredients, excepte la xocolata negra. Batem bé, millor amb varetes elèctriques. Aboquem la barreja que hem aconseguit sobre la base de galetes i reservem.
  3. Posem el forn a preescalfar a 160º C, amb calor per dalt i per baix. Mentre s’escalfa, fonem la xocolata posant uns segons al microones, i la distribuïm posant-lo en petits piles sobre la barreja de formatge. Amb l’ajuda d’un escuradents anem formant dibuixos en espiral sobre la superfície.
  4. Si volem que els dibuixos estiguin també a l’interior del pastís repetirem aquesta operació en tres fases, fent primer una mica de massa i després una mica de xocolata; a continuació un altre poc de massa i el mateix de xocolata, i el mateix una vegada més.
  5. Fiquem el pastís al forn, durant 60 minuts aproximadament. Després traiem i deixem refredar a temperatura ambient. Podem servir el pastís temperat o fred.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un licor de Crema Suau de Formatge de Vega Dania, una producte polivalent, que combina a la perfecció amb postres, còctels i cafès. És una forma atrevida de finalitzar un menjar aportant un sabor dolç, una suau textura i un final sec al paladar.

Licor formatge Vega Dania

Font: Recetario de Cocina