recepta-gourmet-sandvitx-pollastre-mostassa-sidra-formatge-cabra-prunes-codonyat

Un sandvitx completíssim

 

Ingredients per a la recepta (2 persones)

  • Pit de pollastre filetejat de Pollastre de l’era
  • 200 g de mostassa de sidra d’Arantast
  • 5 g de sal d’all
  • Una mica de mel
  • Mitja culleradeta de salsa de soja
  • Mitja culleradeta formatge de cabra de Làctics Ubach
  • Prunes panses
  • Codonyat de Capell
  • Pa de fogassa en llesques
  • Oli d’oliva verge extra

 

Elaboració de la recepta

  1. En un bol barregem la mostassa amb l’all en pols, la mel i la salsa de soja. Tallem el pit de pollastre filetejat a tires i les barregem amb la marinada. Deixem macerar durant 30 minuts a temperatura ambient o, si fa molta calor, dins de la nevera per evitar que es faci malbé.
  2. Transcorregut aquest temps escalfem una mica d’oli d’oliva verge extra en una paella i marquem el pollastre a foc molt fort. Voltegem perquè es cogui per ambdues cares. Retirem i reservem.
  3. Tallem les prunes panses per la meitat, sense arribar a dividir en dos trossos, i les obrim. Untem dues de les llesques de pa amb el formatge de cabra i col·loquem les prunes seques a sobre. Cobrim amb el pollastre i, sobre aquest, col·loquem diverses làmines de codonyat. Tanquem el sandvitx, untem cada cara amb oli d’oliva verge extra i marquem a la planxa fins daurar per ambdós costats. Servim calent.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Sidrito d’Arantast, una sidra artesana dels Pirineus, fresca i de color daurat brillant, elaborada sense utilitzar cap additiu i 100% natural.

sidra-sidrito-arantast

Recepta extreta de: https://www.directoalpaladar.com/recetario/sandwich-de-pollo-a-la-mostaza-queso-de-cabra-ciruelas-y-membrillo-receta