Un sandvitx completíssim
Ingredients per a la recepta (2 persones)
- Pit de pollastre filetejat de Pollastre de l’era
- 200 g de mostassa de sidra d’Arantast
- 5 g de sal d’all
- Una mica de mel
- Mitja culleradeta de salsa de soja
- Mitja culleradeta formatge de cabra de Làctics Ubach
- Prunes panses
- Codonyat de Capell
- Pa de fogassa en llesques
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració de la recepta
- En un bol barregem la mostassa amb l’all en pols, la mel i la salsa de soja. Tallem el pit de pollastre filetejat a tires i les barregem amb la marinada. Deixem macerar durant 30 minuts a temperatura ambient o, si fa molta calor, dins de la nevera per evitar que es faci malbé.
- Transcorregut aquest temps escalfem una mica d’oli d’oliva verge extra en una paella i marquem el pollastre a foc molt fort. Voltegem perquè es cogui per ambdues cares. Retirem i reservem.
- Tallem les prunes panses per la meitat, sense arribar a dividir en dos trossos, i les obrim. Untem dues de les llesques de pa amb el formatge de cabra i col·loquem les prunes seques a sobre. Cobrim amb el pollastre i, sobre aquest, col·loquem diverses làmines de codonyat. Tanquem el sandvitx, untem cada cara amb oli d’oliva verge extra i marquem a la planxa fins daurar per ambdós costats. Servim calent.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Sidrito d’Arantast, una sidra artesana dels Pirineus, fresca i de color daurat brillant, elaborada sense utilitzar cap additiu i 100% natural.
Recepta extreta de: https://www.directoalpaladar.com/recetario/sandwich-de-pollo-a-la-mostaza-queso-de-cabra-ciruelas-y-membrillo-receta