Benvolguts/des gourmets, avui us portem la recepta d’albergínies fregides amb mel de romaní.
Albergínies fregides, perfecta senzillesa
Ingredients per a la recepta
- 2 albergínies de Cal Valls
- 100 gr de farina
- Sal
- Oli d’oliva verge extra Gerpifi
- Mel de romaní de Joan Piñol
Elaboració de les albergínies fregides
- Renta bé les albergínies i talla-les a tires (sense pelar). També es poden tallar a rodanxes.
- Posa-les en un escorredor, assaona i deixa que suïn i s’escorrin l’aigua durant 20-30 minuts.
- Seca les albergínies amb un drap net o amb paper, i passa per un plat amb farina.
- Fregeix en abundant oli d’oliva i escorre sobre un plat folrat amb paper absorbent de cuina.
- Passa les albergínies a una font i rega-les amb uns fils de mel de romaní.
Maridatge
El maridatge és indispensable per a qualsevol àpat. Per això, us fem arribar la nostra proposta d’acompanyant, que serà el millor aliat per triomfar amb les albergínies fregides.
Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Rusca Honey Pale Ale de Cerveses Artesanes Bripau, una cervesa artesana de color daurat fosc amb un toc vermellós, lleugerament tèrbola. Amb espuma de color blanc lleugerament trencat, i bombolla fina. Olors de resines, eucaliptus i herba fresca, degut al dry hopping amb llúpol columbus. També és evident l’olor a mel i pa. Cos mig i efervescència fina. Equilibri entre la dolçor de la mel i els malts, i l’amargor del llúpol. Gustos a pa, cereals i un toc evident de mel cap al final.
Recepta extreta de: https://www.somnatur.com/recetas-de-cocina/para-picar/receta-de-berenjenas-fritas-con-miel-de-romero
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!