Color, sabor i frescor!
Ingredients per a la recepta
- 1 pinya
- 2 taronges
- 1 plàtan
- 1 kiwi
- Pera en almívar de Fruita Blanch
- Poma en almívar de Fruita Blanch
- Préssec en almívar de Fruita Blanch
- 1 rajolí de licor 43 (opcional)
- Cireretes
- 2 cullerades de sucre
Elaboració de la recepta
- Comencem partint la pinya per la meitat al llarg, agafem una de les meitats i amb un ganivet anem tallant al voltant de la pinya i l’anem buidant (serà el nostre recipient per posar la macedònia), la pinya que llevem la reservem per després trossejar.
- Trossegem tota la fruita menys les taronges, segons les trossegem les anem deixant en un bol força ampli, deixem el préssec en almívar l’últim, així d’aquesta manera quan ho tinguem trossejat afegim al bol un bon raig d’almívar.
- Barregem bé amb tota la fruita, seguidament espremem les dues taronges, incorporem el suc amb la fruita, dues cullerades de sucre, un rajolí de licor 43 (opcional, amb petits a la taula res de licor) i tornem a barrejar tot bé.
- Agafem la pinya buida i omplim amb la fruita, posem unes cireretes per decorar i llest per servir. Bon Profit!
Maridatge
Podeu acompanyar aquesta recepta amb un vi Garnatxa de Cellers d’en Guilla, un vi d’una dolçor fresca d’un vi típicament empordanès. Criat amb mare durant dos anys dins de bótes velles. Ideal per gaudir amb postres i productes dolços.
Recepta extreta de: http://www.recetasparatres.com/2015/12/macedonia-de-frutas-variadas.html