Un fantàstic plat de cullera
Ingredients per a la recepta
- 600 g de mongetes bullides bio d’Hort del Silenci
- 300 g de cap de vedella cuit de Vedella Ecològica del Pedraforca
- 2 grans d’all trinxat
- Julivert
- Oli
- Sal
Elaboració de la recepta
- Fem un sofregit amb l’all i el julivert prèviament picats.
- Rentem bé el cap de vedella ja cuit.
- Un cop tinguem el sofregit, afegim les mongetes escorregudes i el cap de vedella trossejat.
- Ho rectifiquem de sal i ho deixem al foc uns 5-10 minuts.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Mussefres Selecció 2014 de la Cooperativa Agrícola Serra d’Almos, un vi de color robí, d’aroma intens que recorda a fruits secs, persistent i de pas agradable i llarg en boca.
Recepta extreta de: http://www.gastroteca.cat/ca/fitxa-receptes/mongetes_amb_cap_de_vedella/