recepta-gourmet-pollastre-mel-mostassa

Un plat massa senzill per estar tan bo

 

Ingredients per a la recepta (2 persones)

  • 300 gr de filets de pit de pollastre de Pollastre de l’era
  • 200 ml de nata líquida per cuinar (crema de llet)
  • 1 cullerada sopera de mostassa al gust (hem fet servir mostassa antiga)
  • 1 cullerada sopera de mel de Mels Alemany 1879
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d’oliva
  • Julivert

 

Elaboració de la recepta

  1. En una paella al foc amb oli saltegem i daurem pels dos costats els pits de pollastre salpebrats.
  2. Quan estiguin fets i daurats afegim la mel, la mostassa i la nata líquida, i anem remenant perquè es barregin bé els 3 ingredients lligant una salsa cremosa.
  3. Deixem que doni un bon bull d’un parell de minuts mentre seguim lligant la salsa remenant. Quan la salsa comenci a reduir i estigui ben integrada provem de sal per si cal rectificar i ja podem retirar.
  4. Servim al moment, acabats de fer, empolvorats amb julivert picat.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Escuma de Mar de Popaireuna beguda lleugera i refrescant, de baixa graduació alcohòlica, d’aroma afruitada i de sabor més aviat dolç, en equilibri amb l’amargor del llúpol

escuma_mar_cervesa_popaire

Recepta extreta de: https://divinacocina.hola.com/pollo-con-miel-y-mostaza/