Benvinguts/des gourmets, avui et portem el pollastre amb mel i mostassa.
Un plat massa senzill per estar tan bo
Ingredients pel pollastre amb mel i mostassa (2 persones)
- 300 gr de filets de pit de pollastre de Pollastre de l’era
- 200 ml de nata líquida per cuinar (crema de llet)
- 1 cullerada sopera de mostassa al gust (hem fet servir mostassa antiga)
- 1 cullerada sopera de mel de Mels Alemany 1879
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva
- Julivert
Elaboració de la recepta
- En una paella al foc amb oli saltegem i daurem pels dos costats els pits de pollastre salpebrats.
- Quan estiguin fets i daurats afegim la mel, la mostassa i la nata líquida, i anem remenant perquè es barregin bé els 3 ingredients lligant una salsa cremosa.
- Deixem que doni un bon bull d’un parell de minuts mentre seguim lligant la salsa remenant. Quan la salsa comenci a reduir i estigui ben integrada provem de sal per si cal rectificar i ja podem retirar.
- Servim al moment, acabats de fer, empolvorats amb julivert picat.
Maridatge de pollastre amb mel i mostassa
Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Escuma de Mar de Popaire, una beguda lleugera i refrescant, de baixa graduació alcohòlica, d’aroma afruitada i de sabor més aviat dolç, en equilibri amb l’amargor del llúpol.
Recepta extreta de: https://divinacocina.hola.com/pollo-con-miel-y-mostaza/
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!