El postre perfecte per als paladar més dolços
Ingredients per a la Panna cotta amb Iogurt de vainilla:
- 2 fulles i mitja de gelatina
- 350 ml de crema per batre
- 100 grams de sucre
- 1 cullerada d’extracte de vainilla
- 250 grams de iogurt natural sense sucre
Ingredients pel coulis de maduixa:
- 250 grams de maduixes
- 50 grams de sucre
- Mitja fulla de gelatina
Preparació per a la Panna cotta amb iogurt de vainilla:
- En primer lloc, cal hidratar les fulles de gelatina amb aigua freda durant 5 minuts. Tot seguit, cal escórrer l’aigua i assecar les fulles amb paper de cuinar.
- Seguidament, barrejarem la crema amb el sucre en una cassola fins que comenci a bullir. Serà llavors quan hi afegirem la cullerada d’extracte de vainilla fins que s’hi dissolgui per complet.
- Ho deixarem refredar tot i hi afegirem el iogurt d’Hormatgeria dera Irissa, barrejant-ho tot per a què prengui una consistència homogènia.
- Finalment, abocarem la Panacotta sobre 4 tasses d’uns 125 ml de capacitat i ho deixarem refrigerar fins que prengui fermesa, unes 4 hores aproximadament.
Preparació pel coulis de maduixa:
- Seguim el mateix procediment que anteriorment i hidratem la gelatina en aigua freda durant 5 minuts. Seguidament, escorrem l’aigua i assequem la mitja fulla amb paper de cuinar.
- En segon lloc, barregem les maduixes, ja rentades i sense peus, amb el sucre. Ho batem fins que adquireixi la textura suau d’un puré. El colem fins a tenir 200 ml.
- Ja per últim, ho posem a escalfar fins que comenci a bullir, moment en què ho traurem del foc i barrejarem la gelatina. Un cop dissolt, distribuirem el coulis sobre la Panna Cotta i ho deixarem refrigerar durant una hora.
- Si voleu, podeu tallar algunes maduixes en petits talls i repartir-los per sobre.