salmó-mel-all

Descobreix la maceració amb mel

Avui farem salmó macerat amb mel Mas Buret i all! Un àpat amb un sabor únic que heu de tastar! I per beure hem escollit un cava ADN Canals Brut Nature de Canals & MunnéSalut!

 

Ingredients per a la recepta (2 persones)

  • Dos lloms de salmó
  • Mel Mas Buret
  • 2 grans d’all
  • El suc d’una llimona
  • Sal i pebre negre mòlt
  • Una ceba tendra
  • 2 cullerades d’oli d’oliva

 

Elaboració de la recepta

  1. Per començar a preparar aquesta recepta pa fàcil i senzilla, agafa els dos lloms de salmó ben nets i sense espines i salpebra al gust.
  2. Tot seguit agafa un bol i afegeix dues cullerades de mel Mas Buret juntament amb el suc de llimona, els alls picats i una mica de sal i pebre negre mòlt.
  3. Amb una cullera barreja tot bé fins a aconseguir que lliguin tots els ingredients i aconseguir una salsa homogènia.
  4. Afegeix els lloms del salmó i deixa macerar durant una mitja hora més o menys perquè el peix s’impregni de tot el sabor.
  5. A continuació posa un a escalfar una mica d’oli en una paella antiadherent i fregeix els lloms de salmó durant un parell de minuts per cada costat. No ho facis massa ja que és un peix que s’asseca molt aviat.
  6. Empolvora per sobre amb una mica de ceba tendra picada i serveix immediatament.

 

Maridatge

Podeu acompanyar amb un cava ADN Canals Brut Nature de Canals & Munné, un cava color daurat de palla; bombolla petita i constant que forma una lleugera corona. Aroma suau amb fons florals. Sabor sec i amb un postgust intens llarg. Paladar afruitat.

ADN Canals Brut Nature

ADN Canals Brut Nature

Font: Recetasdecocinablog