Descobreix la maceració amb mel
Si vols tastar un plat igual o semblant no dubtis a anar al restaurant La Cistelleria! Avui farem salmó macerat amb mel Mel dels Erms i all! Un àpat amb un sabor únic que heu de tastar! I per beure hem escollit un cava ADN Canals Brut Nature de Canals & Munné! Salut!
Ingredients per a la recepta (2 persones)
- Dos lloms de salmó
- Mel Mel dels Erms
- 2 grans d’all
- El suc d’una llimona
- Sal i pebre negre mòlt
- Una ceba tendra
- 2 cullerades d’oli d’oliva
Elaboració de la recepta
- Per començar a preparar aquesta recepta pa fàcil i senzilla, agafa els dos lloms de salmó ben nets i sense espines i salpebra al gust.
- Tot seguit agafa un bol i afegeix dues cullerades de mel Mel dels Erms juntament amb el suc de llimona, els alls picats i una mica de sal i pebre negre mòlt.
- Amb una cullera barreja tot bé fins a aconseguir que lliguin tots els ingredients i aconseguir una salsa homogènia.
- Afegeix els lloms del salmó i deixa macerar durant una mitja hora més o menys perquè el peix s’impregni de tot el sabor.
- A continuació posa un a escalfar una mica d’oli en una paella antiadherent i fregeix els lloms de salmó durant un parell de minuts per cada costat. No ho facis massa ja que és un peix que s’asseca molt aviat.
- Empolvora per sobre amb una mica de ceba tendra picada i serveix immediatament.
Maridatge
Podeu acompanyar amb un cava ADN Canals Brut Nature de Canals & Munné, un cava color daurat de palla; bombolla petita i constant que forma una lleugera corona. Aroma suau amb fons florals. Sabor sec i amb un postgust intens llarg. Paladar afruitat.ADN Canals Brut Nature Font: Recetasdecocinablog
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!