fbpx
Cerca

La Cistelleria és un projecte que es proposa redescobrir un tros del centre històric de Terrassa i convertir-lo en punt de trobada on gaudir de bons moments, companyia i bona cuina.

Després de 70 anys d’ofici familiar, la tercera generació de La Cistelleria ha restaurat un edifici que ocultava un arc històric del segle XVI-XVII entre les parets i els cistells de l’antic comerç. Ara hi ha un restaurant de cuina de mercat mogut per l’entusiasme d’un equip jove i creatiu.

A la cuina aposten per un producte de proximitat i qualitat, obtingut gràcies a la confiança amb els proveïdors. I practiquen una fusió de les receptes més tradicionals i les idees i les tècniques gastronòmiques d’avantguarda. A la sala ofereixen un tracte sempre amable i proper al client.

Aquesta és la llavor d’un petit gran projecte que esperen que doni més vida i històries al centre de la nostra ciutat.

Bodega

A la bodega hi ha una carta de vins on han escollit una selecció de vins dels millors cellers i
denominacions per maridar correctament els plats de carta. També disposen d’uns vins especials per prendre a copes.

La carta

A la carta pots trobar una diversitat de plats: des de coses per compartir com les braves i les croquetes, plats de l’hort com esqueixada o cremes, peix com pop o tataki, carn, postres…

Menú setmanal

Els menús setmanals van variant, però tots disposen d’un primer plat, un segon i el postre.

Horaris

Diumenge i dilluns obren les portes al públic de 12.00 a 16.00 i els dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabtes obren de 12.00 a 16.00 i de 19.00 a 23.00.

 

Consulta aquí la pàgina web.

building Propi o treballes aquí? Reclama ara! Reclama ara!

Gracies per la subscripció

There was an error while trying to send your request. Please try again.