Sopa vegana de bròquil, patata i cigrons
Una autèntica delícia ‘healthy’
Aquí tenim com fer de manera ben fàcil una sopa vegana de bròquil, Frooty, patata i cigrons. Una autèntica delícia ‘healthy’ que gaudirem juntament amb un vi Baltana Rosat Ecològic.
Ingredients per a la recepta
- ½ litre de brou
- 1 patata petita Frooty
- 3 branques de bròquil Frooty
- 200 g de cigrons cuits
- 1/3 de ceba Frooty
- 2 grans d’all Frooty
- Salsa de soja
- Una mica de sal
- Oli d’oliva
- Alfàbrega
Elaboració de la recepta
- Pelem i piquem l’all i la ceba finament.
- Engreixem una olla amb un rajolí d’oli d’oliva i daurem l’all i la ceba lleugerament.
- Pelem les patates i les tallem en daus mitjans.
- Les afegim a l’olla i saltegem tot plegat a foc mitjà-baix.
- Quan la patata agafi color afegim el bròquil en trossets petits.
- Saltegem el bròquil fins que agafi un color verd intens.
- Incorporem el brou i posem el foc mitjà.
- Afegim un bon raig de salsa de soja i una mica d’alfàbrega.
- Tapem l’olla i deixem coent lentament durant uns 10 minuts.
- Quan la patata i el bròquil estiguin llestos (es pot comprovar punxant amb una forquilla( afegim els cigrons i tornem a tapar entre 5 i 8 minuts.
Maridatge
Podem acompanyar amb un Baltana Rosat Ecològic, un vi de color no molt intens, buscant un color tirant a pàlid, però sense arribar-hi, lluent i brillant amb tons vermell maduixa. En nas surt el toc de fruita vermella una mica àcida, maduixa no del tot madura i un punt de magrana. Quan passen 5 min a la copa va evolucionant cap a un aroma més dolç i sedós. En boca és fresc, amb un punt astringent que el fa molt interessant. Té un pas per boca amable i lliscant. Es mantenen els aromes en boca força estona.
Recept extreta de: https://recetasveganas.net/recipes/sopa-vegetariana-facil-brocoli-garbanzos
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!