Des de la seva fundació en 1974, el restaurant Il Commendatore ha esdevingut un gran referente de cuina italiana i mediterrània de la ciutat, en la parte alta del Eixample. Una petita Itàlia habita a Barcelona amb la filosofia d’oferir la millor relació qualitat-preu. Així doncs, el restaurant ofereix als clientes productes de primera qualitat amb un servei professional i ràpid.

il commendatore

Només entrar, l’ambient t’embauca sota un aroma d’un poble típic i tradicional italià. Entrant a mà dreta trobes un conjunt de fotografies amb personalitats mediàtiques i de prestigi. Des del conegut Diego Maradona o el jugador de futbol Ronaldinho, fins al mismíssim Rei Felip IV, quan encara era príncep d’Astúrias. Per tant, la qualitat està servida i més que confirmada.

Romanticisme italià

Prop de Francesc Macià, Il Commendatore esdevé com el pati central d’una plaça similar al de l’ajuntament amb diferents terrasses al voltant. A les parets hi pengen estenedors de roba amb finestres obertes de bat a bat.
Conforme avances al centre del restaurant arribes a la part més màgica de l’establiment, el pou. Envoltat d’una llum blava especial, hi habita un pou fet de pedre on, sovint, es llencen monedes en símbol de fortuna i sort.

Únic i molt íntim

Tot plegat, esdevé un centre gastronòmic de referència amb una essència especial. Perfecta per venir amb la parella i crear un ambient romàntic i únic. Així es nota, perquè cada taula esdevé un petit racó de recolliment per a poder gaudir plenament de l’àpat amb la persona o les persones amb les quals compartiràs aquest moment.
Entre els plats més recomanats, el restaurant és sinònim de bones pizzes. La seva massa fina amb elaboració de productes de primera qualitat tradicional és la principal atracció gastronòmica. Tot una mostra de delicadesa amb la tradició.

Pasta i pizza

La pasta és una de les altres especialitats del restaurant. Destaca el Fettuccine alla putanesca, fettuccine fresc amb salsa picant, només pels més atrevits. Els canelons també són molt demanats, fets de manera tradicional amb ternera, pollastre i foie. El risotto tampoc te’l pots perdre amb un gran sabor a mar, del més intens que provaràs.

Carn i peixos

Tanmateix, els diferents plats de carn i el gran nombre de varietats d’ella i de peixos també tenen molt d’èxit entre el públic assistent.
I si pensaves que tot s’acabava aquí, les postres rematen com a clímax de l’experiència gastronòmica al complet. Per exemple, el coulant de xocolata amb bola de gelat de vainilla és dels més habituals.
La situació geogràfica del restaurant permet que esdevingui un centre de referència gastronòmica d’impresarios i treballadors de la rodalia que volen degustar d’un menú o àpat diferent, de qualitat i exclusiu.