Unes broquetes perfectes
Ingredients per a la recepta
- 800 gr. de filet de porc de Pinchos Sancho
- 1 iogurt natural sense sucre de Làctics El Ressol
- 1 c / s de Oli d’oliva verge extra aromatitzat picant de Mon Ermitage
- 1 c / s de curri anglès
- tomàquets cirera.
- Per a les patates:
- Oli d’oliva verge extra
- 2 patates mitjanes
- sal
- Per als espaguetis de mongetes tendres:
- 600 gr. de mongetes verdes planes
- Oli d’oliva verge extra aromatitzat picant
- 50 grams de cansalada ibèrica
- 1 tomàquet
Elaboració de la recepta
- Tallem el filet de porc en filets fins, salepebrem, deixem uns minuts que s’impregnin bé.
- Posem el iogurt en un bol, ho batem perquè es pose tova, hi afegim 1 c / s de d’oli d’oliva verge extra aromatitzat picant un polsim de sal i el curri, barregem bé.
- Untem els filets de porc amb la barreja de iogurt, tapem i deixem macerar a la nevera 12 hores.
-
Traiem les cantonades i els brins de les mongetes, després les tallem a tires fines.
-
Posem aigua a bullir amb sal, en el moment que entri en ebullició afegim les mongetes en tandes perquè no es trenqui el bull, deixem cuinar fins que estiguin a punt (uns 5 minuts), les volem al dente.
-
En una paella afegim dues c / s d’oli aromatitzat picant, afegim la cansalada ibèrica i ho deixem que es dauri.
-
Incorporem les mongetes i les ofeguem, afegim el tomàquet i deixem cuinar cinc minuts, provem i ajustem la sal.
- Fregim unes patates fins que estiguin daurades.
- Mullem els pals de broqueta perquè no es cremin, els deixem en remull uns minuts perquè s’empapin bé.
- Punxem la carn fent ones, per finalitzar enfilem un tomàquet cirera.
- Les mullem amb l’oli picant i les portem al foc, deixem que es daurin pels dos costats.
- Col·loquem en un plat rectangular una fila de mongetes tendres generosa, una altra de patates fregides i les broquetes i ja tenim llest el nostre ric plat, només ens queda
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Mussefres Rosat 2015 de la Cooperativa Agrícola Serra d’Almòs, un vi de color rosa clar, d’aroma a fruites vermelles, el pas en boca és amable, elegant i molt fresc. Recepta extreta de: http://www.cocinayaficiones.com/2015/05/brochetas-de-solomillo-de-cerdo-marinadas-con-curry-ingles-yogur-y-aove-aromatizado-picante-receta-paso-a-paso/
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!